سلام آقای عزیزی
در سایت Radanmac خبری دیدم راجع به آموزش فاینال کات پرو توسط شما بر روی سی دی از آنجا که من در استکهلم زندگی میکنم و علاقمند به خرید ۲ عدد سی دی هستم پیسنها د میخواستم برای دسترسی به خرید انها. ارادتمند یارا abedy53@gmail.com
می تونید با رادان تماس بگیرید . اگر کسی رو ایران دارید که براتون بیاره راحت تره. اگر نه فکر کنم براتون DHL هم می کنند . یا اگر دوستی اینجا دارید براتون با پست سفارشی ایران بفرسته ۱۰ روز طول می کشه تا دستتون برسه اما 50$ از DHL ارزان تره.
سلام آقای عزیزی
من دروس شما را از رادان تهیه و مشاهده کردم
حال نیازمند راهنمایی از جانب شما در این زمینه می باشم ولی متاسفانه هیچ راه ارتباطی با شما ندارم hamednp@yahoo.com
با تشکر
این پستهای زیر خاکی رو از کجا پیدا میکنی برادر؟!
پیشنهاد میکنم اگر قبلا کار تدوین انجام ندادی یا قصد نداری پروژهی حجیمی رو انجام بدی از Final cut pro X استفاده کنی که اتفاقا صدای همهی حرفهایهای تدوین و کاربرای قدیمی Final cut رو در آورده اما برای کسانی که نیمه حرفههای هستند عالیه. محیط بسیار کاربر پسندی داره و مثل فاینال کات قبلی برای کاربران معمولی زمخت نیست. کارهای ادیت صدا و تصویر و افکتگذاری در این نسخه بسیار راحت هست و کمتر نیاز به آموزش داره.
سلام چه طور میتونم آموزش فاینال کات پرو ۷ به زبان فارسی رو تهیه کنم؟ آیا رو سایت آمازون هم هستش؟ایران از کجا میشه تهیه کرد؟کسی شماره تلفن و یا آدرسی داره؟سپاس از کمکتون
خانم/آقای شیبا بہ ایرماگ خوش آمدید
شما پیام بالا را زیر ۳ عنوان مختلف پست کردهاید کہ اینکار اصلا ضروری نیست چرا کہ باعث نمیشود کہ پاسخ خود را زودتر دریافت کنید. دوستمان آقای عزیزی یا سایر دوستان پیامتان را خواهند خواند و اگر اطلاعاتی در این مورد داشتہ باشند مطمئنا دریغ نخواهند کرد.
من دو تا از پیامهایتان را حذف کردم و این یکی را نگہ داشتم.
این مجموعه کامل اموزش 6 و update به 7 هستش. راستش من الان اصلا یادگرفتن 7 رو توصیه نمی کنم چون یک محصول مرده و تمام شده و از توانایی سخت افزار شما هم نمی تونه استفاده کنه. در عین کل سری اموزشی 7 و X روی یوتیوب اپلود کردیم و موجوده .
دوستان سلام،
امروز در سایتی کہ آدرس آن در پایین آمده است ویدیوهای آموزشی برای کار با برنامہ تدوین فیلم و ویدئو از شرکت ادوبی بعنوان «آموزش ادوبی پریمیر سیسی برای شہروند خبرنگارها» را مشاهده کردم کہ شاید برای علاقمندان این کار مفید باشد.
A mini نوشته شده:منظورم ایمیل تون و شماره تون داشته باشم
اگر اشکالی نداره همین جا توی فروم بگذارید من ممنون میشم. اینطوری فکر می کنم بهتر باشه . ممکن سوال کسی دیگه هم باشه و در ضمن حالت ارشیو هم پیدا می کنه و بعدها هم اگر کسی سرچ بکنه می تونه پیدا کنه. مرسی.
پ. ن. فکر می کنم عنوان این تاپیک اموزش فاینال کات بود، نمی دونم چرا یکهو به اسم من تغییر کرد