من هم موافقم...
البته دکمه ی تشکر باشه اما امتیازدهی بابت تشکر ها نباشه خیلی خوبه. مثلا فقط کسایی که از یه پست تشکر میکنن، زیر همون پست نوشته بشه و سیستم امتیازدهی نباشه.
تنها دلیلی هم که تا الان کاربرای الکی و پست های بیخود نداشتیم همینه.
طبق تجربههایی که قبلا داشتم، کلید تشکر، محاسن و معایبی دارد.
یک حسنش این است که اگر پُست مفیدی از یک کاربر دیدیم، برای ابراز احساسات، لازم نیست تا پُست دیگری در دنباله بنویسیم و دنبالهی مطلب را از بحث منحرف کنیم، در ضمن اگر در پی ادامهی یک مطلب باشیم، با مطالب فرعی کمتری مثل تشکر مواجه میشویم
اما وجود کلید تشکر به همراه امتیاز، حس دوستی و صمیمیت بین اعضا را تضعیف میکند.
از آنجایی که تعارف و تشکر(در مواردی به صورت افراطی)، جزئی از فرهنگ ما ایرانیان شده است، و پرهیز از آن گاهی ناممکن به نظر میرسد، نظر شخصی من این است که این قابلیت وجود داشته باشد ولی امتیازی برای کاربران (حداقل به صورت رسمی) نداشته باشد (مشابه لایک در شبکههای اجتماعی)
مورد بعدی اینکه اندازهی قلم فعلی برای من که از مانیتور ۱۳اینچ (1440x900) استفاده میکنم، مناسب نیست و گاهی اوقات برای خوانایی بهتر در صفحه زوم میکنم، پیشنهاد میکنم از قلم «کیهان» با سایز کمی بزرگتر استفاده کنید و یا در صورت امکان، قابلیت سفارشیسازی قالب، از قبیل نوع قلم و اندازهی آن را در دستور کار بگنجانید.
بنظر نباید اسمش تشکر باشه. اما اگر مثلا کلید + و - باشه (بدون اسم کلیک کننده و امتیاز و غیره) چیز بدی نیست. چون باعث ایجاد مشارکت در بحث میشه و هم فیدبک میده و نویسنده احساس میکنه که چیزی که نوشته، مخاطب داشته. اما اگر صفحات رو زیادی شلوغ کنه و خودش تبدیل به موضوع بشه، چیز جالبی نیست.
ایلیا جان، به نظر نفس استفاده از مثبت و منفی، خودش به مفهوم امتیاز دادن است. به هر حال اینها مفهوم افزایش و کاهش را در خودشان دارند.
تشکر اما اگر فقط برای تشکر شونده نشان داده بشود به نظرم جالب خواهد بود، صفحات شلوغ نمیشوند، نتایج آن هم فقط توسط مدیران و خود کاربر قابل مشاهده و جمع بندی باشد. اینطور فکر میکنم هم تایید دیگر کاربران یک جور اثبات میشود، هماینکه برتری و رقابت ایجاد نمیشود در انجمن. آن حس مورد تایید قرار گرفتن و احساس همکاری هم برای هر کاربر ارضا می شود. هیچ جا هم توی بوق و کرنا نمیشود که آی من شش میلیارد طرفدار یا موافق دارم! حتی مخالفت هم میتواند وجود داشته باشد و آن هم فقط برای خود کاربر، بدون ذکر نام مخالفت کننده به نمایش در بیاید. این هم منجر به کدورت یا رقابت نمیشود، یکجور بازخورد دید عمومی را به نمایش می گذارد برای کاربر. حالا اگر مدیران هم میخواهند از همهی اینها خبردار باشند که نمیدانم، مثلا مدیران جانشین انتخاب کنند یا کاربرانی را از انجمن حذف کنند، این روش یک جامعه آماری بهاشان میدهد. دکمهها هم میتوانند در کنار همان پاسخ و گزارش نوشته قرار بگیرند، با همان فرم و شکل. حتی می توان آن نوشته نامناسب را هم حذف کرد، اگر مخالفت از یک تعدادی فراتر رفت، خودش میشود نوشته نامناسب، مدیران میتوانند بررسیاش کنند که چرا اینهمه مخالفت شده با یک پست خاص!
پیشنهاد میکنم که برای «ایرماگ» یک اپلیکیشن (از نوع میانبر) در «کروم وب اِستور» ایجاد شود
کار خیلی آسانی است ولی دو کار عمده دارد:
اول اینکه مالکیت آن به گوگل احراز شود که با کمک Google Webmaster Tools کار آسانی است
دوم، داشتن یک اکانت دولوپر که حق اشتراک (۵دلار برای همیشه) را پرداخت کرده باشد - اطلاعات بیشتر
فقط من خیلی متوجه نمیشم که مزیت این کار چی میتونه باشه (چون از کروم استفاده نمیکنم و با افزونههاش آشنا نیستم). آیا هدف صرفاً اضافهکردن یک لینک میانبر به ایرماگ در صفحهٔ اصلیه، یا کروم امکان افزودن امکانات بیشتری هم به اون برنامه میده؟ اگر آره، اون امکانات مثلاً چه چیزهایی هستند، و کاربردشون برای انجمن چی میتونه باشه؟
(من جواب این سؤالها رو در حالت عادی سعی میکردم با خوندن راهنماهای Chrome Web store پیدا بکنم، منتها ترافیک https امروز اصلاً وضعش خوب نیست و صفحهاش درست برای من باز نمیشه)
خواهش میکنم
منظورم یک میانبر ساده به ایرماگ بود، مزیت شایانی ندارد. (بیشتر در زمینهی بیزینس و کسبوکار مفید است)
شاید مزیت یا حسن اصلی آن برای ایرماگ این است: هنگامی که یک صفحهی خالی (زبانهی جدید) باز میگردد، لوگوی ایرماگ همیشه جلوی چشم و دسترسی به آن با یک کلیک امکانپذیر خواهد بود. (مثل یک بوکمارک، البته محبوبتر)
در ضمن، میتوان امکانات بیشتری هم برایش در نظر گرفت. (اکستنشن ساخت) مثلا، علاوه بر اضافه شدن میانبر، یک آیکون نیز کنار آدرسبار اضافه شود و کارش این باشد که، به صورت زمانبندی شده، فید ایرماگ را چک کند و تعداد مطالب جدید را با نوشتن شمارهای روی آن، نشان دهد.
به نظرم ایراماگ نیاز به بازنگری در تایپک ها و ساب تایپک ها داره. احساس میکنم این منو اولیه زیاد کاربر و راهنمایی نمیکنه تا سریعتر به چیزی که میخواد برسه. بعد نیست پاکسازی صورت بگیره
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
با سلام دوستان
من تازه به شما پيوستم ولي بعد از جست و جوي انجمن در tapatalk متوجه شده كه انجمن tapatalk نداره
يه پيشنهاد خيلي عالي
براي سهولت دسترسي به انجمن و إيجاد تاپيك و پاسخ به تاپيك ها tapatalk را براي انجمن راه بندازيد
خيلي مؤثره
ممنون
اميررضا
با سلام خدمت کاربران و مدیران محترم ایرماگ
با توجه به وضعیت بد اینترنت در ایران و مشکلات زیاد برای دانلود از اپ استور ، پیشنهاد میکنم در ايرماگ یک مرکز دانلود راه اندازی بشه تا کاربران ساکن ایران بتونن سیستم عامل های جدید مک و فرمور های آی دیوایس ها رو دانلود کنند. مشابه این کار در سایت های دیگه هم میشه اما هیچکدوم اندازه ايرماگ قابل اعتماد نیستند. متشکرم
این رو من فقط از طرف خودم میگم و اگه لازم بود بعدا نظر رسمی ایرماگ رو هم اعلام میکنیم: (گذشته از اینکه ایرماگ توان نگهداری این حجم داده ارائه این پهنای باند رو داره یا نه…)
در مورد iOS که امکان دانلود مستقیم فایل از سرور های اپل وجود داره و سرعتش هم خیلی خوبه. ضمن اینکه موقع نصب هم توسط اپل چک میشه و مشکلی نداره… اما در مورد OS X من ترجیح میدم که به هر سختی که شده از خود اپل بگیرمش… برایی که سر Xcode اومده بود رو که یادتون هست!؟