خیلی وقت هست که در انجمن چیزی ننوشتهام و حتی روزها بود که وقت نمیکردم به سایت سر بزنم ولی اون روز یکهو در آر اس اس دیدم که در طی دو روز بیش از ۹۰ پیغام فرستاده شده بود. تعجب کردم و به همین دلیل به انجمن سرزدم. دیدن اینکه این انجمن کوچک اینقدر فعال هست و مدیران این سایت و دیگر کاربران اینقدر محترمانه و گرم باهم برخورد میکنند منو واقعا تحت تاثیر گذاشت.
واقعا خیلی خوشحالم که به این انجمن متعلق هستم. حتی اگر بعضی وقتها دور از اینجا باشم.
ارادتمند علی صمدی
دوست عزیز
من هم خیلی خوشحال هستم که تو جمع خوبی عضو هستم البته تازه عضو شدم
من یک چیز جالبی که تو این فروم دیدم این هستش که کاملا کپی رایت برقرار هستش و نکته جالب دیگه اینجا اینکه که هیچ کدوم از تاپیکهایی که من دیدم به انحراف کشیده نشده.
امیدوارم اینجا روبروز گرمتر و صمیمی تر بشه مخصوصا با برگزاری یک گردهمایی.
من هم از طرف مدیران از لطف شما تشکر میکنم. البته آینده را که نمیتوان پیشبینی کرد ولی فعلاً که ایرماگ بدون دخالت مدیران هم از سوی اعضا خودگردانی میشود. این نشانهٔ خوبی است. مثل تفاوت یک فروشگاه بینام و یک فروشگاه با نام است. وارد یک فروشگاه بینام و نشان که بشوی، تنها از سر کنجکاوی است که ببینی چه خرت و پرتی در آن میشود پیدا کرد. وارد یک فروشگاه شناخته شده که میشوی، معمولاً دقیقاً میدانی که دنبال چه چیزی هستی.
البته ایرماگ بنا بود که یک خانه تکانی بکند و زیر ابرو بردارد که آن هنوز پیش نیامده است ولی دیر یا زود پیش خواهد آمد.