سلام. برای بهتر کردن وضعیت بصری سایت و برای قدردانی از زحمات همه اونایی که وقتی برای این گروه میگذارند تو این آخر هفته یک لوگوی جدید درست کردم که امیدوارم خوشتون بیاد و ازش در سایت استفاده کنید.
اپل در تمام سایتش به شدت از قلم Myriad Pro استفاده میکنه برای همین منم از این قلم برای عنوان انگلیسی استفاده کردم و معادل فارسی این قلم قطعا قلم یکان هست که از نظر بصری و وزنی و همین طور قطر قلم و شکل قوسها دقیقا از Myriad تبعیت میکنه و واسه همین برای عنوان فارسی استفاده شده. قلم های بکار رفته در لوگوی فعلی هیچ سنخیتی با اپل و ماهیت سایت ندارند و بیشتر یک مفهوم کمیک رو منتقل میکنند.
خلاصه امیدوارم خوشتون بیاد و از این جور حرفا... برگ سبزی است...
همیشه باشید و همیشه خوش باشید
عزیز
پیوستها
لوگوی پیشنهادی جدید برای ایرماگ
logo.png (23.49 KiB) مشاهده 20189 مرتبه
نمونه اسکرین شات سایت پس از قرار گیری لوگوی پیشنهادی. همچین یه ذره لئوپاردی تر میشه!
من فکر میکنم یه کم template سایت دست کاری بشه بهتر باشه
البته کسی هم که برنامه پرتال سایت دستشه اگه یه لطفی بکنه این ایرادات جزیی رو حل کنه خیلی خوبه
پ.ن : قلی جان من هنوز وقت درست حسابی پیدا نکردم بابت اون کاری که قول دادم
تصویر ماگ یادآور اسم انجمن است
ضمن اینکه فنجان چای نماد جایی است برای حضور و گپ و گفتگو (با مطالب داغ و تازه!)
با سلام
عزبز، ممنون از لوگوی شما
لوگوی پیشنهادی علی امید را نیز به اینجا انتقال دادم تا موضوع متمرکز شود. اگر دوستان دیگر پبشنهاد و طرح های دیگری دارند همین جا ارائه بدهند تا بعد از مشورت و تایید مدیریت سایت یکی از از میانشان انتخاب شود
پیوستها
picture_1_143.png (37.45 KiB) مشاهده 20162 مرتبه
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
iMac Intel 2.66GHz, Osx 10.7.3
به نظر من حالا که حداقل دو تا طرح پیشنهادی داریم به رای عموم کاربرها بذاریم. من هردو رو دوست دارم ولی اگر نظرسنجی بذاریم بالاخره به یک مورد رای خواهم داد!
علی جان
پیشنهاد می کنم کمی بصبریم برای رای گیری : عندلیبی و ایلیا نیز کم و بیش پیشنهاد داده اند.
درضمن، حسن کار این است که دوستان را بیشتر به کار «واداشته» و با هنرشان بیشتر آشنا می شویم
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
iMac Intel 2.66GHz, Osx 10.7.3
اینو دست گرمی ساختم, حتی زمینش افکت آماده فایرورکس هست. فقط نظرم روی آرم نصفه اپل بود و بس. حالا که امیدوارم کردی روش درست و حسابی کار میکنم تا ببینیم چه میشه و دوستان چه میخواهند.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
ممنون. من این قسمت ( اما هنوز بدون ننقد هم نیستم ) جمله ات را نفهمیدم علی جان! راستش من الآن کارم Web design , Pixel Art & Programing هست و تقریبا تمام وقت عزیزم را با این نوع موجودات و ... میگذرانم, درنتیجه نظر شخصیم اینه که هر طرحی مورد تائید شد, بعد از اصلاحات و ویرایشات, فایل PNG را از طراحش گرفته و سردر سایت قرار دهیم تا کیفیت نمایش پیکسلی عکس از حالت کلاینت در بیاد و کاملا جلوه گر شود.
کمال همنشین در من اثر کرد وگرنه من همانم که هستم
چه تریبونی پیدا کردم من!
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
ای سامان سلحشور، راستش من وقتی عینکم را بر میدارم لوگوی عزیز و علی امید را همانطوری میبینم که لوگوی تو را با عینک میبینم! بقیه اش را دیگر نمیدانم.
راستی لوگوی اولیهٔ ایرماگ (ویکی) را به جمع کاندیداهای انتخابات اضافه کنید. همچنین لوگوی فعلی را.