an apple a day
ADSL
iPod Touch 4th gen. 64GB
iPad 16GB
سلام ،
خوب شد كه كارت رو اين اب نبات راه انداخت.!!
موفق باشي!
an apple a day
ADSL
iPod Touch 4th gen. 64GB
iPad 16GB
تا اونجایی که من فهمیدم برنامه ای به نام Icon Composer در شاخه Developer نسخه های قبل os وجود داشت، کسی اطلاع داره چرا دیگه نیست؟ یا شاید فقط من روی سیستم عاملم نصب نشده؟
ای بابا خیلی حیفه اگه دیگه نباشه. من که توی تایگرم اونو دارم. مطمئنی جای درست رو گشتهای؟ توی utilities؟ گرچه با وجود spotlight این سوال خندهداریه!
البته این برنامهٔ ساده و مختصریه. تصویر رو باید در جای دیگری درست کنی و روی Icon Composer وارد کنی تا اندازهها و فرمت اون رو با استاندارد مک تطبیق بده. ولی من که از اون خیلی استفاده کردهام.
تا اونجایی که میدونم این برنامه به همراه ۴۰ برنامه دیگه در پک Xcode از سایت اپل قابل دریافته ... فقط مشکل اینجاست که حجمش حدوداْ ۱ گیگابایته ... من یه برنامه از این ۴۱ رو لازم دارم!!
ظاهراً اپل داره هر برنامهای رو که cocoa نیست از رده خارج میکنه. ولی تا زمانی که این جواهرات کوچولو جانشین پیدا کنند خیلی وقت میبره.
ظاهراً من این چند روزه به مرکز توزیع تبدیل شدهام! تا اپل خِرَم را نگرفته از فرصت استفاده کن! http://idisk.mac.com/behnam-Public?view=web
Icon Composer در Leopard هم هست(البته بعد از نصب Developer Tools) و اتفاقا از جمله برنامههای بروز شده است تا بتواند iconهایی با سایز 512x512 بسازد. اگر نسخهی Leopard را هم خواستید برایتان آپلود میکنم.(چون Xcode و برنامههای همراه به رایگان از اینترنت قابل دریافت هستند فکر نکنم اینکار ایرادی داشته باشه)
توی لئوپارد که من خیلی راحت آیکون عوض میکنم بدون هیچ برنامهی اضافهای. عکس مورد نظرم رو با برنامهی preview باز میکنم. روی عکس کلیک میکنم (روی تصویر کوچکش که در ساید بار باز است) و اون رو کپی میکنم (Command + c). بعد روی هر چیزی که میخوام آیکونش رو عوض کنم راست کلیک کرده و Get info میگیرم. در صفحهی باز شده، روی آیکون کوچک در بالا سمت چپ کلیک کرده و command + v رو میزنم. به همین راحتی آیکون عوض میشه.