T.me/utubebot هم ربات خوبی است که با فرمتها و سایتهای مختلف خروجی میدهد. اما به خاطر کپیرایت، روی آیفون و احتمالا مک باز نمیشود.
راه حل دورزدنش آن است که یک گروه دو نفره (خودتان و این بات) بسازید و آنجا لینک بفرستید و فایل یا لینک تحویل بگیرید.
T.me/vid هم یک ربات inline است که با نوشتن @vid در ابتدای پیام و عبارت مورد نظر بعد از یک فاصله، برایتان در یوتوب جستجو میکند و لینکش را به صورت پیام تلگرامی ارسال میکند.
ترکیب اینها میشود اینکه: وارد گروهی که utubebot عضو آن است میشوند و مثلا مینویسید @vid wwdc 2020 (علامت @ در ابتدای پیام) و بعد ویدیو مورد نظر را از نتایج نمایش داده شده انتخاب میکنید. لینک ویدیو ارسال میشود و utubebot از شما میخواهد مشخصات فایل/لینک مورد نظر را از لیستی که نمایش میدهد انتخاب کنید؛ و پس از مدت کوتاهی نتیجه را برای شما ارسال میکند.
امیرجان تلگرام که خودش فیلتره.
ولی همونطور که سعید گفت، ویپیان فروشیهای زیادی هستن که میشه ازشون اکانت گرفت.
یه ویپیان مجانی (با محدودیت حجمی) هم هست که من وقتی ویپیان اصلیم کار نمیکنه یا تموم شده و هنوز نخریدم بهش متوصل میشم. چند باری هم در این فروم معرفیش کردم: https://apps.apple.com/us/app/vpn-plus/id1202726435
But what is happiness except the simple harmony between a man and the life he leads? — Albert Camus
تلگرام را با پروکسی هم میشود استفاده کرد، هرچند الان پروکسی درست و حسابی کم گیر میآید؛ و اینکه میتوان در موبایل فایل را درخواست داد و لینک آن را کپی و در مک past کرد.
راستی، بعضی vpnهای رایگان اپاستور هم هنوز کار میکنند.
و چیزی که من خیلی منتظرش هستم، نسخه دسکتاپ warp پروژه 1.1.1.1 کلودفلر است؛ که چند ماهی میشود اعلام کردهاند به زودی منتشرش میکنند.
خیل حس نوستالژیکی داره ولی در عین حال خیلی دیگه قدیمیه، چند سال پیش یکبار با MacOS 9 Classic کار کردم روی G4 و خیلی حس عجیبی داشت. انگار مدت ها رانندگی کرده باشی و حالا باید اسب سواری کنی. خیلی حس خاک خورده و قدیمی داشت.
البته رضا جان اینو بگم که هنوز که هنوزه به نظر من بهترین سیستم عاملی که تا حالا دیدم MacOS 8.6 که فوق العاده بدون باگ و بدون دردسر بود. محکم ترین و کم ایراد ترین سیستم عاملی که تا حالا دیدم. این مال سال ۹۷ میلادی یعنی ۲۳ سال پیش.... یکهو حس کردم چه قدر پیر شدم.
amirazizi نوشته شده:خیل حس نوستالژیکی داره ولی در عین حال خیلی دیگه قدیمیه، چند سال پیش یکبار با MacOS 9 Classic کار کردم روی G4 و خیلی حس عجیبی داشت. انگار مدت ها رانندگی کرده باشی و حالا باید اسب سواری کنی. خیلی حس خاک خورده و قدیمی داشت.
البته رضا جان اینو بگم که هنوز که هنوزه به نظر من بهترین سیستم عاملی که تا حالا دیدم MacOS 8.6 که فوق العاده بدون باگ و بدون دردسر بود. محکم ترین و کم ایراد ترین سیستم عاملی که تا حالا دیدم. این مال سال ۹۷ میلادی یعنی ۲۳ سال پیش.... یکهو حس کردم چه قدر پیر شدم.
اتفاقا بنظر من سیستم ۸ در مقایسه با ۷ و ۹ خیلی باگی بود. سیستم ۷ خیلی روان کار میکرد، اما خیلی امکانات که بعدا اضافه شد را هم خب نداشت. سیستم ۸ خیلی باگی شد و کلی ما دردسر داشتیم. سیستم ۹ خیلی از مشکلات ۸ را حل کرد اما در کل خیلی سنگین و بقول انگلیسیها bloated شد. از لحاظ روان بودن، ۷ از همه بهتر بود ولی خب همانطور که گفتم خیلی از امکانات سیستمهای بعدیاش را نداشت. حالا کمی احساس جوانی کن!
چند وقت پیش سیستم ۹ را روی یکی از مکهای قدیمی که دارم راه انداختم. کلی نوستالژیک بود، اما خب، قابل مقایسه با سیستمهای فعلی نیست. مثل همهٔ خاطرههای دوران قدیم، فقط قسمتهای خوبش را یادمان مانده.
هاها، من تجربه ۷ رو نداشتم و توی کلاسیک ها روان ترین اش به نظرم ۸.۶ بود، خیلی محکم بود...البته الان که دارم فکر میکنم خیلی هم باهاش کار خاصی نمیکردیم. فقط از Photoshop و PageMaker استفاده میکردیم و همین.
والا G4 من دقیقا قبل یک سالگی اش سوخت! برق ساختمون رفت بالا و من بچه سال که محافظ نداشتم حساب اینجا رو نکردم و برق مادر برد شو سوزوند! به اپگیرد کارت گرافیک نرسید متاسفانه...
در کمال تعجب ۱۴ سال بعد وقتی تو محله لس فلیز تو لس انجلس بودم دقیقا همین اتفاق تکرار شد و سیستم صاحب خونه که یک G4-400 بود سوخت! خانم مسنی که همه زندگی اش اون تو بود! از Ebay با قیمت ۶۰ دلار یک G4 خریدیم و هاردها رو جا به جا کردم و دستکتاپ خودش بالا اومد! کلا ۵ دقیقه کار نبرد، اینکه عینا این اتفاق ۱۴ سال بعد اتفاق خیلی عجیب بود برام...از اون عجیب تر اینکه G4 این خانم ۱۴ سال بود داشت کار میکرد! تقریبا با هم خریده بودیم با چند ماه اختلاف
و اگه کل این موضوع عین یک فیلم سینمایی به نظر میاد این نکته سینمایی تر هم اضافه کنم که من هفته اخری بود که توی اون خونه مستاجر بودم و داشتم میرفتم محله بربنک که ۴۰ دقیقه با اونجا فاصله داشت! یعنی اگه ۳-۴ روز بعد میسوخت من دیگه حال رفتن و برگشتن شو نداشتم که بخوام کارهاشو انجام بدم. ببخشید داستان این G4 من خیلی طولانی شد.... این خونه بود...این اتفاق هیچوقت یادم نمیره....