دوستان سلام من یک مشکل داشتم اونم اینه که وقتی وارد برنامه live type میشم و کاری رو انجام میدم مثلا یه بگروتد انتخاب میکنم وچیزی مینیویسم و آن را save می کنم هیچ کدومش فعال نمیشه و نمی تونم اون رو وارد برنامه فینال کت کنم با تشکر از همگی شما sasan_sirvan@yahoo.com
دوستان سلام خسته نباشید ببخشید من یک مشکل داشتم اونم اینه که بعد از تدوین فیلم در فینال کت پرو وقتی میخوام فیلم را بر روی DVCAM بندازم در حین انجام این کار زود زود فریز میکنه هر 10 دقیقه یکبار روی یک تصویر تکان نمی خوره ولی صدا همینطور مثل خودش میره فقط تصویر حرکت نمیکنه و باید یه اسپیس بهش بدی تا بازم بیاد حالت عادی خودش ممنون از همکاریتان
دوستان عزیز سلام خسته نباشید ببخشید من یک سوال داشتم اونم اینه که آیا این فرمات زیر در mac وجود دارد
Video Codec: MPEG2
Video resulotion: 720 x 576 (PAL)
Video Framerate: 25 fps (PAL)
Audio Codec: MPEG1, Layer 2
Audio Samplingrate: 48000 Hz
Dateiformat: MPEG2 Programstream
دوستان سلام من یه مشکل داشتم اونم اینه که بعد از مونتاژ در برنامه فینال کت پرو میخوام اونو به فرمات mpeg2 در بیارم نمیشه و اونو داخل برنامه compressor هم که میارم صوت و تصویرو چداگانه تبدیل میکنه اگه میشه منو راهنمایی کنید
دوست عزیز، برنامه compressor فیلمتان را به دو فایل صدا و تصویر تبدیل میکنه ( m2v و AC3 یا aif) فایل اول همان تصایر در فرمات mpeg2 میباشند که شما برای تولید دیویدی لازم دارید. اگر بخواهید صدا و تصویر را با هم به یک استریم دربیاورید باید برنامههایی مانند Handbrake را استفاده کنید