R_Behnood نوشته شده:سلام
راستش من هنوز یک آیفون هم از نزدیک ندیدم و متاسفانه در اینمورد نمیتونم کمکی کنم!
اما نکته ای بنظرم رسید که شاید مورد قبول دوستان دیگه هم قرار بگیره و اون افزاش روز افزون پستهای مرتبط با آیفون هست که بنظر میرسه با توجه ورودش به ایران و افزایش تدریجی تعداد کاربرها بد نیست اگر یک بخش جداگانه برای مطالب مربوط به آیفون ایجاد بشه.
ارادتمندم
سلام به همه
من دیروز از یکی از کارکنان کمپانی فنک شنیدم که این آیفون های آنلاک شده به محض اینکه به اینترنت وصل شن و به آی تیونز متصل شن به طور اتوماتیک از کار میفتن. این نکته رو کسی اطلاعی ازش داره؟
اینترنت: DSL
نوت بوک:
Model Name: MacBook
Model Identifier: MacBook2,1
Processor Name: Intel Core 2 Duo
Processor Speed: 2 GHz
من هم آیفون ندارم اما میدونم اونها وقتی از کار میفتند که شما آپدیتشون کنید. و آپدیتشون از طریق آیتون انجام میشه. اما نه بدون اجازه شما. یعنی آیتون میپرسه که آیا شما میخواهید که اون رو آپدیت کنید یا نه، شما هم میتونید بگید نه. اما اگه بگویید آره، اونوقته که آیفون خراب خواهد شد.
سیاست عمومی اپل این است که آیفون را بصورت قفل شده عرضه کند. در بعضی موارد استثنایی مثل فرانسه، چون این سیاست مغایر قوانین کشور است آن را بدون قفل عرضه میکند. اما هرجا که زورش برسد آن را قفل میکند.
حالا شایع است که آیفونهای جدید بصورت صدفی و با امکانات بسیار بیشتر عرضه خواهند شد. شاید در مورد این سری جدید سیاست اپل هم در مورد قفل کردن آن تغییر کند.
سلام http://i-phone.ir/forums/thread4017-7.html
اینجا رو ببین، هم میتونی به صورت دستی بریزی توی آی فونت هم میتونی repository این سایت رو اضافه کنی و برنامه رو از cydia خودت نصب کنی
سلام
خوب اگر جیلبرک نکنی امکان نصب یک همچین برنامه هایی رو نداری.
گوشی با جیلبریک مشکلی پیدا نمیکنه و اگر فارسی یا برنامه های مشابه برات مهم هستش باید این کار رو انجام بدی
فقط من در تجربه دیدم که کلا بعد از جیلبریک مقدار خیلی کمی (مثلا شاید حدود ۱۰٪) گوشی کندتر میشه.
موفق باشی.