سلام به همه دوستان
کدام نرم افزار بیشترین پشتیبانی از فرمت های ویدئویی را دارد؟
مثل فرمت wmv - divx (فرمت هایی که بطور پیش فرض در osx اجرا نمی شوند.)
یا اگر codec pack مناسب تر است کدام codec pack؟
من Flip4Mac را نصب کردهام که wmv را روی QuickTime راه میاندازد. این تاکنون کاملاً نیازهای مرا برآورده کرده ولی باید بگویم من چندان ویدئوباز نیستم. http://www.flip4mac.com/
دِموی DivX را هم مدتهاست نصب کردهام که دارد مهلتش تمام میشود ولی راستش استفادهای نکردهام که نظر بدهم. یا شاید بیچاره در این مدت فایلهای divx را برایم بی سر و صدا باز میکرده و خبر نداشتم! قیمت بستهٔ کاملش بیست دلار است. البته دِموی آن هم مدتی دوام می آورد. اگر خاصیتی در آن دیدید مرا هم خبر کنید. http://www.divx.com/
تو قدرت حافظهٔ مرا خیلی دست بالا گرفتهای! من یادم نمیماند روز قبل نهار چه خوردهام!
ولی قضیه خیلی ساده است:
۱- میدانم که کتاب علی خیلی کامل است
۲- کتاب بصورت pdf است
پس کافی است که آن را باز کنم و در جستجو مثلاً تایپ کنم divx. نکتهٔ ۲۲ ظاهر میشود!
من نکتهی ۲۲ ویرایش دوم ۳۰نکته رو نقل میکنم، نکته ۲۵ هم که کلا درمورد Windows Media هست، خودتون بخونید لطفا!
۲۲. مشاهده VCD، SVCD، DivX و FLV در مک
تاکنون در این کتاب سعی شده برای هر کاربردی راه حلی رایگان معرفی شود اما کیفیت برنامه/راه حل معرفی شده ملاک اصلی بوده است. در این نکته هم راه حل با استفاده از برنامههای رایگان فراهم شده اما با کیفیت مناسب. برای مک برنامههایی پولی و مخصوص مشاهده VCD و SVCD وجود دارد اما هیچ کدام کیفیت و کارایی مناسبی ندارند. و اما روش رایگان:
Quicktime(احتمالا فقط نسخه ۷ به بعد) را باز کرده و از منوی File بر روی Open File کلیک کنید. سپس از پنجره باز شده فایل DAT مربوط به VCD را انتخاب و بر روی دکمه Open کلیک کنید.
نرمافزار MPEG StreamClip را هم که بر روی بعضی دستگاهها بهترین نتیجه را میدهد از لینک *1* میتوانید دریافت کنید.
اما دو پخش کننده رایگان و بازمتن VLC و Mplayer هم میتوانند VCDها و SVCDهای شما را نمایش دهند. شخصا توصیه میکنم از نرم افزار VLC که کارایی و هماهنگی بسیار خوبی در مک دارد استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر و دریافت VLC به لینک *2* مراجعه کنید.
برای دریافت MPlayer که حالا نسخهی رسمی برای مک دارد به لینک *3* مراجعه کنید.
VLC و Mplayer امکان پخش DivX,FLV و... را هم دارند اما اگر Componentهای رایگانی برای Quicktime موجود باشند چطور؟ خوشبختانه پروژهی Perian با هدف تامین Component های رایگان برای فرمتهای پشتیبانی نشده در Quicktime مانند DivX و FLV ایجاد شده است. (لینک *4*)
البته Componentهای رسمی تجاری هم برای پشتیبانی از DivX در Quicktime موجود هستند و DivX Player و سایر نرمافزارهای مرتبط با آن هم نسخهی رسمی مک دارند.(لینک *5*)
اگر آخرین ورژن VLC رو نصب کنین که رایگان و اوپن سورس هم هست، تقریباً تمام فرمتها رو میتونین باهاش باز کنین. حتی دی وی دی رو هم باز میکنه خیلی هم کار باهاش راحته. از این آدرس بگیرید http://www.videolan.org/vlc/download-macosx.html
آره واقعن من هم از vlc خيلي راضي هستم . قابليت پخش انواع فرمت ها را دارد ، اين به كنار. مزيت خوب آن اين است كه فايل را بي درنگ نشان مي دهد در حالي كه در quik time يك مدت زماني طول ميكشد تا فايل اجرا شود
البته اين نكته را هم اضافه كنم اين عمل quik time فكر كنم دليل دارد ، درست است كه vlc بدون معطلي فايل را پخش مي كند اما كيفيت آن هم گاهي اوقات تنزل پيدا مي كند حالا نمي دانم به چه دليل
یکی از خوبیهای vlc این است که با کلیدهای پخش و تعویض تراک که روی صفحه کلید است کار میکند. خوبی بعدیاش این است که لایبرری درست میکند و مثل کوییک تایم هر فایل را در یک پنجرهی جدید باز نمیکند. این باعث میشود که پس از باز کردن فایلهای زیاد، اوضاع شلوغ و پلوغ نشود.
اما در مورد کیفیت، من که با vlc تا به حال با کیفیت پایین برخورد نکردهام. نمیدانم امیر ارسلان با چه فایلهایی این مشکل را داشته است.