معنی طلاق نمیدهد بهنام جان، از خیلی وقت پیش که سرویس دهندهی ایمیل سایت پایدار شده بود میخواستم اینکار را بکنم. باید یک بررسی درمورد encoding بکنم، چون یکبار با encoding اشتباه و یکبار درست برای خودم ایمیل آمد!Behnam نوشته شده:اولین چیزی که متوجه شدم این است که ایمیل خبر پاسخ از سوی «ایرماگ» فرستاده میشود و نه «علی رستگار». خب این چیز بدی نیست اگر معنی طلاق ندهد! ولی علی جان میتوانی برای این ایمیلها UTF-8 را دیفالت کنی؟ نمیدانم چرا encoding اتوماتیک مِیل نمیتواند تشخیص دهد برای ایمیلهای ایرماگ چه encoding را انتخاب کند و باید دستی آن را به یونیکد تبدیل کرد تا واژههای فارسی درون ایمیل قابل خواندن باشند.
ممنون که گزارش میکنی پویا جان. از کجا روی گفتگوها کلیک کردی؟Pooya نوشته شده: ولی به نظر من یه ذره بگی نگی سایت نسبت به قبل خنگ عمل میکنه! من 2 بار که روی گفتگوها کلیک کردم پروفایل خودم رو نشونم داد. یا متن میخواستم کپی و پیست کنم general error میداد. بازهم ممنون.
بله صالح جان، گزینهی پروفایل در منوی بالا را کلیک کن و تغییر پروفایل اصلی را کلیک کن. از آنجا میتوانی password را عوض کنی.salehara نوشته شده: راستی آیا تو ابن ورژن میشه پسورد رو عوص کرد؟
برطبق راهنمایی سوال بالا عمل کنیدlll_k1_lll نوشته شده:آقای رستگار لطفا امکانی را فراهم کنید تا خود رمز ورد خود را انتخاب کنیم چون بارها وبارها شده که من جایی دیگر مجبور شدم که وارد سایت شوم و سوالی را بپرسم ولی گفته که امکان ندارد.
ممنون
یعنی این حالت که اگر روی icon کلیک کنید به آخرین پست برود و اگر روی عنوان تاپیک کلیک کنید به خود تاپیک؟ در این نسخه اینجوری نیست اما سعی میکنم برش گردونم.Ilia نوشته شده:"رفتن به ارسال" کار نمیکنه. میشه درستش کرد؟
با تشکر، ایلیا
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 4 مهمان