همین متن را با XW Zar روی نئوآفیس امتحان کن. اگر متن کردی درست نشان داده شود، این بدان معناست که نئوآفیس AAT قلم را میبیند ولی تکست ادیت نمیبیند. اگر درست نشان داده نشد، یعنی که از موتور یونیکدی استفاده کرده است و این موتور برای حروف کردی به درد نمیخورد.
اولاً امکان ندارد که این متن با زر درست و خوانا باشد چون آن حروف را ندارد! ثانیاً اگر به گزارشات تو بتوان اعتماد کرد، درست بودن آن با ایکس دابلیو زر به آن معناست که نئوافیس از موتور یونیکدی استفاده نمیکند ولی همان AAT را که تکست ادیت در قلم نمیبیند، پیدا میکند.
جماعت شاهد باشید که من با چه آزمایشگران بیکفایتی باید سر کنم! اگر فردا اشکالی در قلمهایم دیدید گناه را گردن من نگذارید!
آن متن کردی هم اصلاً معنا ندارد. من کردی بلد نیستم. فقط چند تا حروف کردی را سرهم کردم تا آزمایش شود آیا به هم میچسبند یا نمیچسبند! حالا اگر یک کرد زبان قلمهای مرا تست میکرد بد نبود!
این قلمهای زر تو قلی همیشه در کابوسهای شبانهٔ من هرکدام در یک طرف به ساز خود میرقصند. به هر حال گمان میکنم که نتیجهگیری قطعی همین است که نئوافیس قادر است AAT قلمها را -چه آنها که OT دارند و چه آنها که ندارند- تشخیص دهد. این کاری است که در تکست ادیت، و دیگر برنامههای خود اپل مثل سفری و مِیل، تنها با قلمهای فقط AAT ممکن است. حالا در بروز رسانی ۱۰.۴.۹ بناست که این باگ رفع شده باشد و آن برنامهها هم مثل نئوآفیس عمل کنند.
اما قلی جان تو را به خدا هرچی زر در کامپیوترت داری پاک کن و اینجا را کلیک کن http://irmug.com/Fonts/Zar.zip
از این به بعد، هروقت که تو از زر صحبت میکنی، من میخواهم که فقط منظورت این یکی باشد و بس!
ضمناً آن «زر» دوم نمیتواند زر باشد. شاید X Zar است. آن هم نوعی که پدر جد XW Zar است که آن هم پدر جد XB Zar است!
à la bonne heure
هر چه زر قدیمی بود آب کردم. زر بعد از این زر تر و تازهی تو خواهد بود. این را نیز، فقط بابت تحریک و تشدد کابوسهای شبانهی تو، اضافه کنم که آن «زر» دومی همان xw zar مرحوم بود !!!!!!! بدون تردید.
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
iMac Intel 2.66GHz, Osx 10.7.3