دوستان، فانتهای ایرماگ عوض شده اند. فانتهای قبلی بسیار زیباتر از فانتهای فعلی بودند. کاش قبل از عوض کردن یک رای گیری کوچک میکردیم. بنظر من که بهتر بود همان فانتها را نگه میداشتیم. تا نظر شما چه باشد.
پرهام جان،
راست میگی، من امروز برای نمایش صفحهٔ اصلی قلم XB Zar رو که بهنام تازه درست کرده رو اضافه کردم و تاهوما رو هم از لیست قلمها ورداشتم. چون واقعا قلم زشتی هست. ولی قلمهای دیگر مانند XW Zar و آریال... هنوز سر جاشون هستند. اگر لطف کنی به من بگی که الان صفحه را با چه خطی میبینی به من خیلی کمک میکنه. یک تیک از متن رو بردار و به Text edit اضافه کن ببین با چه قلمی نوشته شده.
قربانت علی
خوب اون هم قلم جیزه هست که سفری روی کامپیوترت آن را تا دیروز بجای XW Zar استفاده میکرد. حالا چرا یکهو از XW Zar استفاده میکنه نمیدونم.
ما میتونیم جیزه رو هم به لیست قلمها اضافه کنیم ولی مشکلی اون قلم داره این هست که کاربران ویندوز و لینوکس اون قلم رو ندارند
حالا یک خواهشی: برو از بخش اینجا این قلم رو بگیر و اینستال بکن http://irmug.com/Fonts/Yagut.zip
و بعد با برنامهٔ Font Book قلم XWZar رو خاموش بکن و دوباره سفری رو باز کن ببین از اون قلم خوشت میآد؟
خوب، یاقوت رو داشتم. رفتم XB Zar رو disable کردم و درست شد. ولی یاقوت یا جیزه بهتر از این «زر» نبود؟
منظور اینه که مشکل از اول چی بود که مجبور به عوض کردن قلمها بشیم؟
پرهام جان یاقوت و جیزه خیلی به هم مشابه هستند. فقط یاقوت از جیزه درشت تر هست. ما میتونیم قلم اصلی رو یاقوت کنیم ولی جیزه به این دلیل خوب نیست چون فقط برای مک وجود داره. ولی هر چی که اکثریت بگن بنده قبول میکنم (بجز تاهوما)
من از اولش هم میدانستم که این پرهام با پسرعموی من روابط تنگاتنگی داره! ولی اینکه قبلاً با XW Zar نمیدید علتش این است که حالا هم با XW Zar نمیبیند! من قبلاً XB Zar را گمان میکنم که برای پرهام هم فرستاده بودم و حالا آن را با XB Zar میبیند. راه حلش این است که آن را غیر فعال کند تا دوباره با جیزه ببیند. البته این کلک ظاهراً دیگر کارگر نمیشود چون من وقلی آزمایش کردیم و دیدیم که در این صورت، اگر اریال نصب شده باشد، با اریال ظاهر میشود.
خلاصه اینکه ایرماگ نمیدانم چند تا قلم پیشفرض میتواند اختیار کند ولی هرکدام که باب طبع کاربر نباشند، میتوانند از پوشهٔ فانتهای کاربر خارج شوند تا دیگر ظاهر نشوند. هدف این است که تاهوما از میدان برود تا بتوان اندازهٔ بزرگتری برای قلم اختیار کرد.
علی جان متأسفانه تو نمیتوانی جیزه را به قلمهای دیفالت ایرماگ اضافه کنی. اولاً به دلیل اینکه لاتین ندارد، ثانیاً به این دلیل که کاربران پیسی آن را ندارند. کاربران مک در صورت نداشتن قلمهای پیشفرض ایرماگ قاعدتاً باید ایرماگ را با جیزه ببینند. همانطور که تاکنون هم همینطور بوده است.
قلم اول پیشفرض ایرماگ XW Zar بود و قلم دوم پیشفرض تاهوما. حالا قلم دوم (یا سوم و خلاصه آخرین قلم پیشفرض ایرماگ) باید به جای تاهوما اریال باشد که هم در همهٔ پیسی ها یافت میشود و هم از نظر اندازه و بزرگنمائی با بقیهٔ قلمها (بجز تاهوما) هماهنگی دارد.
در این صورت اگر کاربری هیچ قلم اضافه روی کامپیوترش نصب نکرده باشد، روی مک ایرماگ را با جیزه خواهد دید و روی پیسی با اریال. به دلیل هماهنگی اندازهٔ این قلمها با قلمهای دیگر، این امکان نیز برای کاربران وجود دارد که با نصب یکی دیگر از قلمهای پیشفرض ایرماگ (که هم روی مک «غیر اینتلی» و هم روی پیسی کار میکنند) ایرماگ را با آن قلم ببیند.
بنابر این رأی گیری پرهام غلط انداز است. انتخاب بین میان قلم قبلی و قلم فعلی در واقع انتخاب بین تاهوما و اریال است. تاهوما کاربران مک را تاکنون وادار کرده بود که جیزه را بسیار کوچک ببینند و خود کاربران پیسی را هم از استفاده از آلترناتیوهای مناسب تر محروم کرده بود.
ضمناً اگرچه من به پسرعمویم خیلی احترام میگذارم، ولی «زشت» خواندن زر کمال بد سلیقگی است!!!
تازه خبر نداری که من XW Zar را از کامپیوترم حذف کردم و حالا دارم این رو با تاهوما مشاهده میکنم!
اما این راه حل غیر فعال کردن قلم شاید بخصوص برای قلی که نمیتواند اریال را حذف کند بهترین راه حل باشد. وقتی از سفری استفاده میکنی، آن را غیر فعال کن. وقتی جای دیگری یکی از قلمهای دیفالت ایرماگ را لازم داری، دوباره آن را فعال کن. تازه خبر رسیده است که روشن نگه داشتن سفری وقتی که روی نرمافزارهای دیگر کار میکنی ممکن است که تا ۷۶٪ از کارائی کامپیوتر بکاهد! http://www.pcpro.co.uk/macuser/news/106 ... ester.html
نه کس دیگری هم آن را درشتتر نمی بیند. این از شیرین کاری های علی بود که قلم را عوض کرد بدون اینکه اندازهٔ آن را عوض کند! به هر حال فعلاً که ظاهراً آزمایش متوقف شده است. من هم بیتابانه منتظرم که دیگر با این تاهوما ایرماگ را نبینم!