با سلام
گویا من در دریافت و ارسال میل با ایران مشکل دارم ( ۹۹ درصد با کاربران یاهو). میگویند که ایمیل های مرا دریافت نمیکنند، و گویا ایمیل هایی را که فرستاده اند من دریافت نکرده ام.
دوستان خارج از ایران، آیا شما نیز اخیراً چنین مشکلی با مکاتبات داخل داشتید؟
دوستان داخل ایران، ایا ممکن است لطف کنید دو سه کلمه جهت امتحان برایم ایمیل کنید؟
ممنون و سپاس
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
iMac Intel 2.66GHz, Osx 10.7.3
من حساب یاهو دارم ولی با آن چیزی ارسال نمیکنم. از آن چیزی هم دریافت نمیکنم و حالا به شک افتادهام که شاید کسی چیزی به آدرس یاهوی من فرستاده و من دریافت نکردهام. ولی حساب یاهوی من کار میکند چون هرچی spam دریافت میکنم از آنجا میآید!
به دوستانت بگو بروند حساب gmail باز کنند و هم خیال تو را راحت کنند و هم خیال خودشان را!
خب این که مشکلی را از تو دوا نکرد ولی آنلاین بودم و گفتم چیزی بنویسم!
ممنون سعید جان، دو ایمیلتان دستم رسید. همچنین ایمیل صالح نیز. جوابتان را دادم. گرفتید ؟
اگر جواب مرا گرفتید به این معنیست که این دوست و آشناهای بنده در ایران ادعای بی جا کرده و سرم را شیره میمالند !!!!!
روز و روزگارتان خوش
ق.خ
Ali.Rastegar نوشته شده:قلی جان من هم برات ایمیل فرستادم اما جوابی دریافت نکردم.
موفق باشی
شرمنده علی جان ! ali r67 تو هستی !؟ نمیدونستم. و دیگر این که انتظار نداشتم از تو هم نامه به فنگلیش بگیرم
به هر حال ممنون، از تو و از دوستان دیگر ، و نیز از صالحارای عزیز، هنرمند بااحساس اما لاابالی (گلهی دوستانه) که به زبان فارسی در خطرِ ما رحم نکرده و از روی تنبلی به «فنگلیش» مینویسد.
روز و روزگارتان خوش
ق.خ