راستش چندان نگران چیزی نیستم. همه چیزهای واجب را دارم. فقط میخواستم منطق پشت قضیه را بفهمم. این طوری به نظرم خیلی بیمنطق است که من کامپیوتری منتقل کنم اما سوابق فایلهایم قابل دسترسی نباشد.
سلام
من به تازگی به جمع شما اضافه شدم ممنون میشم که کمکم کنید
من نسخه ی جدید مک بیگ سور رو نصب کردم اما متاسفانه وقتی با تایم ماشین میخوام بک آپ بگیرم به جای حدود 15 گیگ که حجم حدودی سیستم عامله، حدود 3 گیگ بک آپ میگیره.
شک کردم و در قسمت ریکاوری اول کل هارد و پاک کردم و بعد با استفاده از تایم ماشین و بک آپی که قبلا گرفته بودم سعی داشتم که سیستم عامل رو برگردونم که نشد
هر کاری کردم نتونستم مثل کاتالینا یک بک آپ کامل بگیرم
آیا کسی با این مشکل مواجه شده ؟
آیا یک باگه که با آپدیت های آتی بر طرف میشه یا اینکه تنظیمات و راه کاری داره که من نمیدونم
تایم ماشین معمولاً کارش رو در خفا و به درستی انجام میده. زیاد درگیر محاسبهی حجم و اینها نباشید. ضمن این که تایم ماشین از اطلاعات شما بک آپ میگیره و نه از سیستم عامل و ممکنه این اختلاف مربوط به این باشه.
Arzhang نوشته شده:تایم ماشین معمولاً کارش رو در خفا و به درستی انجام میده. زیاد درگیر محاسبهی حجم و اینها نباشید. ضمن این که تایم ماشین از اطلاعات شما بک آپ میگیره و نه از سیستم عامل و ممکنه این اختلاف مربوط به این باشه.
ممنون از پاسخ شما
چون همیشه از اطلاعاتم بک آپ دارم، همیشه فقط از سیستم عامل، تنظیمات و نرم افزارهایی که نصب کردم بک آپ میگیرم . دلیلش هم اینه که اگر نرم افزاری نصب کردم و سیستم و دچار مشکل کرد یا سیستم سنگین و یا خراب شد بتونم راحت برش گردونم
با نحوه ی کار تایم ماشین آشنا هستم و درگیر حجم اطلاعات نبودم تا اینکه تست کردم و دیدم که بک آپی که تایم ماشین گرفته ناقصه و اگر کل دیسک پاک بشه نمیتونه سیسم عامل و برگردونه
در حالی که با کاتالینا اصلا چنین مشکلی نداشتم و در هر حالتی سیستم عامل برمیگشت
شما موضوعی رو مطرح کردهاید که یا من بهش برخورد نکردهام یا این که ازش اطلاعی ندارم. من تا به حال با تایمماشین سیستم عامل را برنگرداندهام. هر وقت مشکل سیستم عامل بوده است یا با اتصال اینترنت یا دیسک نصبی که روی یو اس بی بوده است، مشکل را حل کردهام. من مطمئن نیستم که بشود با تایم ماشین سیستم عامل را بازنصب کرد. البته اگر شما واقعاً این کار را کردهاید، خب حتماً میشود.
اما این که بکآپ تایم ماشین ناقص است، نکتهی مهمیست. با توجه به این که شما با تایمماشین آشنایی دارید، میدانید که نخستین بکآپ تایم ماشین گاهی بسیار زمانبر است تا کامل شود. اگر این بکآپ شما برای نخستین بار نیست، پس مشکل چیزیست که من هم اطلاعی ازش ندارم و شاید دوستان دیگر بتوانند نظر مفیدی بدهند.
Arzhang نوشته شده:شما موضوعی رو مطرح کردهاید که یا من بهش برخورد نکردهام یا این که ازش اطلاعی ندارم. من تا به حال با تایمماشین سیستم عامل را برنگرداندهام. هر وقت مشکل سیستم عامل بوده است یا با اتصال اینترنت یا دیسک نصبی که روی یو اس بی بوده است، مشکل را حل کردهام. من مطمئن نیستم که بشود با تایم ماشین سیستم عامل را بازنصب کرد. البته اگر شما واقعاً این کار را کردهاید، خب حتماً میشود.
اما این که بکآپ تایم ماشین ناقص است، نکتهی مهمیست. با توجه به این که شما با تایمماشین آشنایی دارید، میدانید که نخستین بکآپ تایم ماشین گاهی بسیار زمانبر است تا کامل شود. اگر این بکآپ شما برای نخستین بار نیست، پس مشکل چیزیست که من هم اطلاعی ازش ندارم و شاید دوستان دیگر بتوانند نظر مفیدی بدهند.
مک بوک پرو 2019 به بعد دیگه اجازه نمیده با usb سیستم عامل و برگردونید، با اینترنت هم که با توجه به مشکل آی پی ایران گاها مشکل داره و از طرفی ذوباره باید تنظیمات و برنامه ها رو نصب کرد... پس بهترین راه تایم ماشین هستش
بله میشه. اینکار رو من کردهام. هارد رو پارتیشن میکنید و یکی را به تایم ماشین معرفی میکنید. چیز خاصی بنظرم نمیرسه بجز حذر کردن از کارهایی که بدیهی است. مثلا تغییر بیجهت در پارتیشنها و غیره.
گویا نوشته که میشود، اما خواستم ببینم تجربه مستقیم در این زمینه کسی دارد و احیانا فوتهای کوزهگری هست که باید رعایت شود؟
پ. ن.:
گشتنِ در این تاپیک، خودش یک «تایم ماشین» بود… و البته برخی از پستهای بهنام را هم خواندم و یاد رفتنِ او افتادم که همچنان باورکردنی نیست…
علی جان من یک SSD اکسترنال دارم که یک فضای هشت ترابایت دارد که به دو پارتیشن ۲ و ۶ ترابایت تقسیمش کردم و آن دو ترابایت را به تایم ماشین دادم و دارد بدون مشکل کارش را انجام میدهد.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different