سلام و احترام خدمت تمام کاربران عزیز
من با دو تا سیستم مک مشکل باز نشدن سایت های همچون یوتوب و تلگرام رو دارم
فیلترشکنم مناسبه و روی آیفون و ویندوز کار می کنه و مشکلی نداره
یکی از مک ها سیتمش ونتورا (ventura) و دیگری مونتری (mountery) و در جفتشون هم روی سافاری و هم روی کروم یوتوب و تلگرام بالا نمیاد و ارور
safari can’t open the page because safari can't establish a secure connection to the server
رو میده
کارهایی که انجام دادم و تاثیری نداشته
به روز و آنلاین کردن date and time
پاک کردن هیستوری سافاری
پاک کردن کش های سافاری
تغییر dns کانکش هام و استفاده از dns گوگل ۸.۸.۸.۸ و ۸.۸.۴.۴
تغییر حالت اتوماتیک ipv6 به منوآل
و هنوز مشکل حل نشده و هیچ روش دیگه ای توی نت و یوتوب ندیدم و خواستم ببینم شما راهکاری دارید که بتونم مشکل رو حل کنم یا خیر
ممنون از همکاریتون
در ادامهٔ سوال saeidk، آیا ویپیان روی مک بهدرستی وصل میشود و سایتهای دیگر (مثلا سایتهای خبریِ فیلترشده) یا اپلیکیشن واتساپ متصل میشود یا خیر؟ چون به نظر میرسد برخی ویپیانها (از جمله v2ray ها) گاه ممکن است نیاز به تنظیمات خاص از طرف تهیهکنندهٔ ویپیان داشته باشند تا روی مک وصل شوند.
سلام
با تغییر فرمت فیلتر شکن درست شد
ابتدا با روش l2pt وی پی ان نصب بود
اما با تغییر به حالت استفاده از نرم افزار های کمکی مثل “اوپن وی پی ان” و “سیسکو” مشکل حل شد
ممنون از راهنمایی که کردید
اپلیکیشنهای ویپیان، معمولا یک بخش تنظیمات یا settings دارند که در آنجا میتوان گزینههای مختلف را برای نوع اتصال ویپیان، انتخاب کرد. آن گزینهها را امتحان کنید و ببینید کدام ترکیب، اتصال را برقرار میکند. اگر هیچکدام جواب نداد، احتمالا آن ویپیان روی خط اینترنت شما کار نمیکند (یعنی از سمت ارائهکننده اینترنت، یا شاید شبکه زیرساخت، همه راههای ارتباطی ویپیان مورد نظر، مسدود شده است؛ که در این حالت باید سراغ یک ویپیان دیگر رفت).