با سلام
دوستان عزیز یه مدت کوتاهی است که مک بوک قدیمی من ۲۰۰۹ شروع به خرخر کردن میکنه وقتی استارت میکنم یا تو youtube چیزی بخوام گوش کنم. کسی راه حلی برای این مشکل سراغ داره؟
ممنون میشم برای پاسخ هاتون.
سلام بر شما. در این صورت اسپیکر خراب شده. اگر صدا را از اسپیکر خارجی پخش کنید خش نداره؟ اگر اینطوره، احتمالا مشکل سختافزاریه. یا باید اسپیکرش را عوض کرد یا آسانترش این است که صدا را مثلا از یک اسپیکر خارجی پخش کنید. من یک اسپیکر بلوتوس کوچک و قوی برای این منظور گرفتهام که صدایش از اسپیکر داخلی کوچک و ضعیف مکبوک بهتر است.
بازم سلام
مرسی بابت کمکتون. ایلیا جان من فکر کنم همینطور باشه. فردا امتحانش می کنم. خیلی لطف کردین.
سعید جان از شما هم خیلی تشکر می کنم و حتما فردا امتحانش می کنم. الان مک در دسترسم نیست.
احتمالا این یک مشکلِ شایع در مکبوکهایی است که سنی ازشان رفته است چون مکبوک پرو ۲۰۰۹ من هم کمتر ازدو سال پیش دچار چنین مشکلی شد که با خرید یک اسپیکر بلوتوث، این مشکل را حل کردم یا بهنوعی دور زدم. و البته بهقول ایلیا، دستکم در آن مکبوکهای قدیمیتر، اسپیکر خود دستگاه صدای چندان بلندی ندارد و استفاده از یک اسپیکر خارجی خوب، صدای بهتری را در اختیار قرار میدهد.