سیستم عامل نایاب مکینتاش فارسی ورژن ۷ 

بحث‌های کلی درمورد سیستم عامل مکینتاش (OS X)
ارسال پست
S
Saeed & Navid
محل اقامت: آلمان

سیستم عامل نایاب مکینتاش فارسی ورژن ۷ 

پست توسط Saeed & Navid »

با سلام.
ما یک مقاله درباره تاریخچه حضور اپل در ایران و همچنین، یک تاریخچه نایاب درباره سیستم عامل مکینتاش که تمام منوها و زبان آن فارسی است، تدوین کرده ایم. این مقاله در سایت medium در دسترس هست و از طریق لینک زیر، میتوانید آن را مطالعه بفرمایید.
در این مقاله به سایت ایرماگ نیز اشاره شده است.
ما همچنین موفق به راه اندازی مکینتاش فارسی شدیم. اگر علاقه‌مند هستید، حتما آن را مطالعه کنید و نظراتتان را مطرح کنید.

لینک مقاله:
https://medium.com/@TheUnitedTwins/the- ... 528694acd5
پیوست‌ها
تصویر از صفحه نمايش مکینتاش فارسی
تصویر از صفحه نمايش مکینتاش فارسی
آخرین ویرایش توسط Saeed & Navid در 17 ژانویه 2023, 22:20، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
آواتار کاربر
Ilia
Site Admin
محل اقامت: کانادا

پاسخ: سیستم عامل نایاب مکینتاش فارسی ورژن ۷

پست توسط Ilia »

ممنون سعید و نوید! به ایرماگ خوش آمدید!

برای من بسیار جالب بود. ممنون از این پست خوبتان. گذاشته‌ام تا سر فرصت بروم سراغ آن عکس‌های شما. من مک را با سیستم ۷ شروع کرده‌ام اما از آنجایی که در ایران زندگی نمیکردم، هیچوقت دستم به نسخهٔ فارسی آن نرسیده بود. فکر میکنم هنوز مکی در زیرزمین داشته باشم که بتواند با سیستم ۷ کار کند. جالب میشد اگر سیستم ۷ را روی آن نصب میکردم. میشود اینستالر آن را جایی پیدا کرد؟ :-)
آواتار کاربر
AliGhz
Site Admin
محل اقامت: تهران

پست توسط AliGhz »

سلام. من هم حضور شما «دوقلوهای متحد»، سعید و نوید رو خوش‌آمد میگم :blush:

عکسی که در پست گذاشته‌اید، مرا برد به سال‌های دور… البته هیچ‌وقت با یک «مک» از نزدیک کار نکرده بودم تا سال ۲۰۰۹، اما چنین عکسی برایم آشنا آمد. شاید در مجلات آن دوران دیده بودم…

مقاله شما خیلی جالب به نظر می‌رسد. در اولین فرصت حتما کامل می‌خوانم. خوب خواهد بود اگر یک نسخه فارسی هم از آن تهیه کنید و شاید مثلا در ادامه همین تاپیک، آن را ارسال کنید.

باز هم ممنون که این مقاله را نوشتید و ما را از آن باخبر کردید.
 Think Different.
S
Saeed & Navid

پست توسط Saeed & Navid »

Ilia نوشته شده:ممنون سعید و نوید! به ایرماگ خوش آمدید!

برای من بسیار جالب بود. ممنون از این پست خوبتان. گذاشته‌ام تا سر فرصت بروم سراغ آن عکس‌های شما. من مک را با سیستم ۷ شروع کرده‌ام اما از آنجایی که در ایران زندگی نمیکردم، هیچوقت دستم به نسخهٔ فارسی آن نرسیده بود. فکر میکنم هنوز مکی در زیرزمین داشته باشم که بتواند با سیستم ۷ کار کند. جالب میشد اگر سیستم ۷ را روی آن نصب میکردم. میشود اینستالر آن را جایی پیدا کرد؟ :-)
سپاسگزاریم از استقبال گرمتون و از وقتي که گذاشتید و مقاله را مطالعه کردید. ما طرز راه اندازی ماشين مجازی را در یک مخزن گیتهاب قرار دادیم که در قسمت آخر مقاله در دسترس است. برای نصب بر روی سیستم شخصی فایل ایمج مکینتاش فارسی را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید:

https://winworldpc.com/download/3ec2b03 ... a4e284a2ef

نصب مکینتاش فارسی بر روی یک سیستم واقعی خیلی جالب به نظر میاد. حتما ما را در جریان ماجراجوییتون بگذارید. :)
S
Saeed & Navid

پست توسط Saeed & Navid »

AliGhz نوشته شده:سلام. من هم حضور شما «دوقلوهای متحد»، سعید و نوید رو خوش‌آمد میگم :blush:

عکسی که در پست گذاشته‌اید، مرا برد به سال‌های دور… البته هیچ‌وقت با یک «مک» از نزدیک کار نکرده بودم تا سال ۲۰۰۹، اما چنین عکسی برایم آشنا آمد. شاید در مجلات آن دوران دیده بودم…

مقاله شما خیلی جالب به نظر می‌رسد. در اولین فرصت حتما کامل می‌خوانم. خوب خواهد بود اگر یک نسخه فارسی هم از آن تهیه کنید و شاید مثلا در ادامه همین تاپیک، آن را ارسال کنید.

باز هم ممنون که این مقاله را نوشتید و ما را از آن باخبر کردید.
بینهایت از استقبال گرم شما سپاسگزاریم! ((:
چه جالب! ما هم اولين تجربه خود با مک را در سال ۲۰۰۹ تجربه کردیم.

پیشنهاد خوبی است. سعی میکنیم در اولین فرصت مناسب، یک نسخه فارسی نیز تهیه کنیم.
آواتار کاربر
Arzhang
Site Admin
محل اقامت: مونترآل

پاسخ: سیستم عامل نایاب مکینتاش فارسی ورژن ۷ 

پست توسط Arzhang »

Saeed & Navid نوشته شده:با سلام.
ما یک مقاله درباره تاریخچه حضور اپل در ایران و همچنین، یک تاریخچه نایاب درباره سیستم عامل مکینتاش که تمام منوها و زبان آن فارسی است، تدوین کرده ایم. این مقاله در سایت medium در دسترس هست و از طریق لینک زیر، میتوانید آن را مطالعه بفرمایید.
ما همچنین موفق به راه اندازی مکینتاش فارسی شدیم. اگر علاقه‌مند هستید، حتما آن را مطالعه کنید و نظراتتان را مطرح کنید.

لینک مقاله:
دست مریزاد واقعاً دم شما گرم خسته نباشید. من که خیلی کیف کردم. دقیقاً مثل کاوش توی اهرام ثلاثه بود. من که ازش هیچ خبری نداشتم.
S
Saeed & Navid

پست توسط Saeed & Navid »

Arzhang نوشته شده:
Saeed & Navid نوشته شده:با سلام.

لینک مقاله:
دست مریزاد واقعاً دم شما گرم خسته نباشید. من که خیلی کیف کردم. دقیقاً مثل کاوش توی اهرام ثلاثه بود. من که ازش هیچ خبری نداشتم.
خیلی ممنون! بله ما هم وقتی متوجه شدیم چنین چیزی وجود دارد، غافلگیر شدیم!
آواتار کاربر
eysun
محل اقامت: امریکا

پست توسط eysun »

خیلی جالب بود مرسی از مقاله و اشتراک‌گذاری!

خیلی کنجکاو شدم که از کجا پیدا کردی نسخه فارسی رو؟ اینترنت یا نسخه فیزیکی؟
آواتار کاربر
rezag5

پست توسط rezag5 »

من نسخه ی فارسی رو داشتم ولی الان که به عکس های فلاپی هام رجوع کردم ظاهرا از فلاپی های فارسی عکس نگرفتم.
نسخه ی 7 فارسی را خوب یادم هست. نوستالژیِ خالص
پیوست‌ها
disk.JPG
S
Saeed & Navid

پست توسط Saeed & Navid »

eysun نوشته شده:خیلی جالب بود مرسی از مقاله و اشتراک‌گذاری!

خیلی کنجکاو شدم که از کجا پیدا کردی نسخه فارسی رو؟ اینترنت یا نسخه فیزیکی؟
خواهش میکنم. :)
نسخه فراسی رو از آرشیو اینترنت پیدا کردیم.
S
Saeed & Navid

پست توسط Saeed & Navid »

rezag5 نوشته شده:من نسخه ی فارسی رو داشتم ولی الان که به عکس های فلاپی هام رجوع کردم ظاهرا از فلاپی های فارسی عکس نگرفتم.
نسخه ی 7 فارسی را خوب یادم هست. نوستالژیِ خالص
نسخه های فارسی را نگه داشتین؟
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان