با سلام.
ما یک مقاله درباره تاریخچه حضور اپل در ایران و همچنین، یک تاریخچه نایاب درباره سیستم عامل مکینتاش که تمام منوها و زبان آن فارسی است، تدوین کرده ایم. این مقاله در سایت medium در دسترس هست و از طریق لینک زیر، میتوانید آن را مطالعه بفرمایید.
در این مقاله به سایت ایرماگ نیز اشاره شده است.
ما همچنین موفق به راه اندازی مکینتاش فارسی شدیم. اگر علاقهمند هستید، حتما آن را مطالعه کنید و نظراتتان را مطرح کنید.
برای من بسیار جالب بود. ممنون از این پست خوبتان. گذاشتهام تا سر فرصت بروم سراغ آن عکسهای شما. من مک را با سیستم ۷ شروع کردهام اما از آنجایی که در ایران زندگی نمیکردم، هیچوقت دستم به نسخهٔ فارسی آن نرسیده بود. فکر میکنم هنوز مکی در زیرزمین داشته باشم که بتواند با سیستم ۷ کار کند. جالب میشد اگر سیستم ۷ را روی آن نصب میکردم. میشود اینستالر آن را جایی پیدا کرد؟
سلام. من هم حضور شما «دوقلوهای متحد»، سعید و نوید رو خوشآمد میگم
عکسی که در پست گذاشتهاید، مرا برد به سالهای دور… البته هیچوقت با یک «مک» از نزدیک کار نکرده بودم تا سال ۲۰۰۹، اما چنین عکسی برایم آشنا آمد. شاید در مجلات آن دوران دیده بودم…
مقاله شما خیلی جالب به نظر میرسد. در اولین فرصت حتما کامل میخوانم. خوب خواهد بود اگر یک نسخه فارسی هم از آن تهیه کنید و شاید مثلا در ادامه همین تاپیک، آن را ارسال کنید.
باز هم ممنون که این مقاله را نوشتید و ما را از آن باخبر کردید.
Ilia نوشته شده:ممنون سعید و نوید! به ایرماگ خوش آمدید!
برای من بسیار جالب بود. ممنون از این پست خوبتان. گذاشتهام تا سر فرصت بروم سراغ آن عکسهای شما. من مک را با سیستم ۷ شروع کردهام اما از آنجایی که در ایران زندگی نمیکردم، هیچوقت دستم به نسخهٔ فارسی آن نرسیده بود. فکر میکنم هنوز مکی در زیرزمین داشته باشم که بتواند با سیستم ۷ کار کند. جالب میشد اگر سیستم ۷ را روی آن نصب میکردم. میشود اینستالر آن را جایی پیدا کرد؟
سپاسگزاریم از استقبال گرمتون و از وقتي که گذاشتید و مقاله را مطالعه کردید. ما طرز راه اندازی ماشين مجازی را در یک مخزن گیتهاب قرار دادیم که در قسمت آخر مقاله در دسترس است. برای نصب بر روی سیستم شخصی فایل ایمج مکینتاش فارسی را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید:
AliGhz نوشته شده:سلام. من هم حضور شما «دوقلوهای متحد»، سعید و نوید رو خوشآمد میگم
عکسی که در پست گذاشتهاید، مرا برد به سالهای دور… البته هیچوقت با یک «مک» از نزدیک کار نکرده بودم تا سال ۲۰۰۹، اما چنین عکسی برایم آشنا آمد. شاید در مجلات آن دوران دیده بودم…
مقاله شما خیلی جالب به نظر میرسد. در اولین فرصت حتما کامل میخوانم. خوب خواهد بود اگر یک نسخه فارسی هم از آن تهیه کنید و شاید مثلا در ادامه همین تاپیک، آن را ارسال کنید.
باز هم ممنون که این مقاله را نوشتید و ما را از آن باخبر کردید.
بینهایت از استقبال گرم شما سپاسگزاریم!
چه جالب! ما هم اولين تجربه خود با مک را در سال ۲۰۰۹ تجربه کردیم.
پیشنهاد خوبی است. سعی میکنیم در اولین فرصت مناسب، یک نسخه فارسی نیز تهیه کنیم.
Saeed & Navid نوشته شده:با سلام.
ما یک مقاله درباره تاریخچه حضور اپل در ایران و همچنین، یک تاریخچه نایاب درباره سیستم عامل مکینتاش که تمام منوها و زبان آن فارسی است، تدوین کرده ایم. این مقاله در سایت medium در دسترس هست و از طریق لینک زیر، میتوانید آن را مطالعه بفرمایید.
ما همچنین موفق به راه اندازی مکینتاش فارسی شدیم. اگر علاقهمند هستید، حتما آن را مطالعه کنید و نظراتتان را مطرح کنید.
Saeed & Navid نوشته شده:با سلام.
من نسخه ی فارسی رو داشتم ولی الان که به عکس های فلاپی هام رجوع کردم ظاهرا از فلاپی های فارسی عکس نگرفتم.
نسخه ی 7 فارسی را خوب یادم هست. نوستالژیِ خالص
rezag5 نوشته شده:من نسخه ی فارسی رو داشتم ولی الان که به عکس های فلاپی هام رجوع کردم ظاهرا از فلاپی های فارسی عکس نگرفتم.
نسخه ی 7 فارسی را خوب یادم هست. نوستالژیِ خالص