با سافاری و ال کپیتن در یوتیوب وقتی روی share کلیک می کنم یک مربع باز می شه ولی چیزی نشان نمیده. برای آیکون یوزر خودم هم همینطوره. راه حل چیست؟
خیلی کارهای دیگه رو با سایتهای دیگه انجام نمیده. مثلاً این نسخه با واتزاپ هم چندان خوب نیست. راه حل هم نصب کروم یا اپرا یا فایرفاکس است. من که مثل شما ۱۰.۱۱ دارم و با اپرا مشکلی ندارم.
با سافاری و ال کپیتن در یوتیوب وقتی روی share کلیک می کنم یک مربع باز می شه ولی چیزی نشان نمیده. برای آیکون یوزر خودم هم همینطوره. راه حل چیست؟
خیلی کارهای دیگه رو با سایتهای دیگه انجام نمیده. مثلاً این نسخه با واتزاپ هم چندان خوب نیست. راه حل هم نصب کروم یا اپرا یا فایرفاکس است. من که مثل شما ۱۰.۱۱ دارم و با اپرا مشکلی ندارم.
ممنون از شما.
---
ویرایش:
دیروز مشکل سافاری با یوتیوب خود به خود درست شد. فکر می کنم یوتیوب بطور دوره ای آپدیت هایی برای سایتش انجام می دهد.
Mehdizadeh نوشته شده:چجوری جلوی اخطار زیر رو بگیرم؟!
this webpage is using significant energy
از بروزر Brave باید استفاده کنید و تمام اسکریپ ها رو ببندید.
یک سری از وبسایت ها به محض باز شدن از اسکریپت هایی که لود میشه برای سو استفاده از سیستم شما استفاده میکنند بدون اینکه به شما اطلاع بدن. به ساده ترین شکل ممکن انگار شما کامپیوتر تون رو به صورت مجازی در اختیار یکی دیگه بزارید تا برای کار سنگین رندر اش ازش استفاده کنه با این تفاوت که خودتون خبر ندارید.
الان فقط Brave هست که به شما امکان بستن اسکریپتهای بهره کش، جاسوسهای تبلیغاتی و... رو میده. توی کروم فایرفاکس و سفاری این امکان وجود نداره.
سلام و عرض ادب
برای کلاس آنلاین در سافاري میزنه ادوب فلش پلیر نصب کن
فلش پلیر هم نصب کردم در موزيلا درست شد ولی در سافاري همچنان ارور میده لطفا راهنمایی کنید