من نمیدانم چرا گوگل کروم را نمیتوانم از لاگین آیتم پاک کنم. یعنی پاک میکنم ولی باز با یک ری استارت سر و کلهاش پیدا میشود و سرخود باز میشود. آیا در خود گوگل کروم چیزی هست که باید غیرفعال کنم؟ از طریق User>Login Items حذفش میکنم ولی همان طور که گفتم باز خودش را اضافه میکند.
من کلا کروم و خانوادهٔ گوگل رو از کامپیوترم حذف کردهام و هیچ کمبودی در این مورد حس نمیکنم. سفاری و فایرفاکس کاملا کارم رو راه میاندازند. من پیشنهاد میکنم که یه سرچ کن برای چگونگی دیلیت کردن کامل کروم و سیستم اتوآپدیت گوگل از مک و تمیز پاکش کن. بعد حالا خواستی دوباره نصبش کنی بکن.
فکر کنم یک کثافتکاریای توی ذات کروم هست چون من این مشکل را روی کامپیوتر شخصیام داشتم، الان روی کامپیوتر شرکت هم همین مشکل را دارم، کامپیوتری که برایم آکبند خریده بودند.
اما حذف کامل کروم برایم مقدور نیست. توی برنامهنویسی وب پیش میآید که لازم داری چندین بروزر داشته باشی که توی همهشان چک کنی وضع از چه قرار است. خصوصاً کروم که محبوبیت فراوانی دارد.
جالب این که من عموماً با کروم کار میکنم و تا کامپیوترم را روشن میکنم این لامصب را باز میکنم اما این که مثل برنامههای ویندوزی خودش سرخود برود یک کاری بکند را زورم میآید.
توی ویندوز یک حالت داریم که بعضی برنامهها رو به صورت portable میشه دانلود کرد و اجرا کرد که در این حالت هیچ چیزی به سیستم اضافه نمیشه و هروقت بخواهی میشه فولدر برنامه رو پاک کرد. توی مک ظاهرا مثل این نمیشه و هر کاری کنی برنامه دست کم توی فولدر لایبرری یوزر چیزی اضافه میکنه؟
ارژنگ، چند وقت پیش یکی از همکارهای اداره از کروم استفاده میکرد و باهش به اکانت گوگلش هم لاگین کرده بود. در خانهاش بچههایش برای بازی به سایتهای متفرقه رفته بودند و کروم در کامپیوتر خانهاش آلوده شده بود و از آنجا کروم کامپیوتر ادارهاش را هم آلوده کرد. من کلی سر و کله زدم تا آلودگیاش را پاک کردم. ممکنه که شبیه این داستان سر تو هم آمده باشه.