Behnam نوشته شده:بله همانطور که ایلیا گفت یک هارد خارجی با دو برابر ظرفیت هارد مک باید انحصاراً برای تایمماشین مک اختصاص داشته باشد و نه هیچ چیز دیگر. بعد به تایمماشین میگویید از این هارد برای کارت استفاده کن و بقیهٔ امور را بدست تایمماشین میسپارید (و عملاً آن را فراموش میکنید!). با وضعیت اینترنت (حتی اینجا هم دانلود فایل خیلی وقت میبرد) فوت و فنهایی که برای گرفتن بکآپ کامل از کل دانلود سیستم عامل لازم است منتفی نمیشود، ولی تایمماشین بدون هیچ دنگ و فنگ اضافه میتواند از اینستالر بکآپ بگیرد (ضمن اینکه از همه چیز کامپیوتر بکآپ میگیرد) و اگر بروز رسانی با مشکلی روبرو شد، میتوان از تایمماشین خواست که کامپیوتر را به وضعیت لحظهٔ قبل از بروز رسانی بازگرداند.
من یادم هست که قبل از راه انداختن اینستالر از تایمماشین خواستم که یک بکآپ از کامپیوترم بگیرد. ولی یادم نبود که دقیقاً کِی بروز رساندم. برای این امر به تاریخ پست قبلیام در این تاپیک نگاه کردم و بعد پوشهٔ Applications را در فایندر باز کردم و از تایمماشین خواستم که به آن تاریخ برگردد. عکس آن را ضمیمه میکنم. همانطور که میبینید اینستالر های سیرا در تاریخ اول آوریل ثبت شده است. این اینستالر وقتی که سیستم را نصب میکند خودش را پاک میکند ولی چون من از تایمماشین قبل از نصب خواستم که بکآپ بگیرد همانطور که میبینید آن را در تایمماشین دارم.
حالا اگر به روز رسانی با مشکلی روبرو میشد، میتوانستم از تایمماشین بوت کنم و کامپیوتر را به آن وضعیت قبل از بروز رسانی برگردانم ضمن اینکه اینستالر را هم حاضر و آماده دارم که اگر بخواهم دوباره امتحان کنم. این البته کل فایل سیستم عامل نیست و مشکل اینترنت را حل نمیکند. [شاید هم بکند و به کل فایل هم دسترسی داشته باشد ولی امتحان نکردهام] ولی اگر اینترنت مشکل عمدهای نباشد، بقیهٔ امور را همان اینستالر به پیش میبرد. اینها همه البته وقت میبرد. ولی به تخصص خاصی نیاز ندارد. این مثلاً مشکلات خاص ویژهٔ ایران (بازی با dns و غیره) را حل نمیکند ولی اگر کامپیوتر زمانی خوب کار میکرد و مشکلی نداشت، با تایمماشین میتوانید بدون هیچ دغدغه به آن زمان برگردید! آنهایی که مک دارند و از تایمماشین استفاده نمیکنند بدون شک دیوانه هستند!
من یک imac mid 2009 دارم که رم آن را به ۴ گیگ ارتقا داده ام. در حال حاضر ال کاپیتان روی آن نصب است. طبق گفته سایت اپل high sierra نیاز به imac late 2009 دارد که یک مدل از مال من بالاتر است. اما در اپ استور برای من روی این سیستم پیغام آپگرید به های سیرا میاید. به نظرتان چه کار کنم؟
۱- روی ال کاپیتان بمانم
۲- به سیرا ارتقا بدهم
۳- به های سیرا ارتقا بدهم
و در صورت ارتقا به نظرتان کارآیی سیستم در حد مناسبی خواهد بود یا بهتر است روی همین ال کاپیتان بمانم؟
راستش من شخصاً بین این سه سیستم عامل هیچ تفاوتی قابل ملاحظهای ندیدهام. اگر در پشت آن کارهایی انجام شده و از نظر امنیتی بهتر است نمیدانم. به عنوان یک کاربر عوض کردن سیستم عامل نه در شکل و شمایل و نه در کارکرد، برای من توفیری نداشته است. خصوصاً که بعد از لاین من نمیدانم کدام ابلهی تشخیص داده که آیکونهای سایدبار در فایندر اگر سیاه و سفید بشوند بهتر است.
اما همیشه آپدیت میکنم چون فکر میکنم با توجه به این که سیستم عامل اپل رایگان است، احتمالاً این آپدیتها پیشرفتهای فنیای دارند که به چشم نمیآیند. خصوصاً در بخش امنیت سیستم. من روی همین مکبوکم اسنولئوپارد را داشتم و روانی و سرعتش رؤیایی بود، اما سیستم عاملهای جدید سرعت را کمتر و کمتر کردهاند با آن که من ۸ گیگ هم رم دارم. با این وجود باز هم به آپدیت ادامه میدهم به همان دلیلی که گفتم.
اما مورد شما قدری مایهی نگرانیست. من اگر میبودم توی این زمینهها یک قدری انتحاری عمل میکنم. اول بکآپ میگیرم و خیالم را راحت میکنم و بعدش با آمادگی ذهنی در خراب شده سیستم عامل، آپدیت میکنم. اگر گرفت که فبهاالمراد، اگر نه با فلش بوتیبلی که قبلاً آماده کردهام داونگرید میکنم.
ممنون از راهنمایی شما. پس من هم به سراغ آزمون و خطا میروم تا ببینم چه میشود. نگرانی من هم از مساله امنیت و همچنین احتمال کارنکردن آپدیتهای بعضی برنامه ها با نسخه قدیمی است وگرنه مشکل خاصی با ال کاپیتان ندارم.
پریروز این سیستم عامل به روز رسید و نسخهٔ 10.13.6 بیرون آمد. البته عمدتاً برای ارتقاء کاربردی AirPlay عرضه شده ولی بروز رسانی امنیتی را هم شامل میشود اینست که من آن را نصب کردم. تغییری متوجه نشدم جز اینکه حالا کامپیوتر خیلی دیرتر از خواب بیدار میشود!
تا جایی که اطلاع دارم، فارغ از بهبودهای امنیتی و باگ فیکس ها، نسخه ی ۱۰.۱۳.۶به صورت نیتیو از پردازنده های نسل ۸ اینتل پشتیبانی میکنه، که این آپدیت رو کاملا به نسخه های به روز شده ی مک بوک پرو مربوط میدونم.
به عبارتی یک تیر با چند نشان هست برای اپل.
Mohammad Shokoohi
-------------------
iMac 21.5" (18.1) 2017
سلام
یک مک بوک پرو ۲۰۱۱ که ظاهرا فقط نهایتا به همین high Sierra قابل آپگرید شدن هست و الان بر روی اون Sierra نصب هست رو چطوری میشه ارتقا داد به این high Sierra
سلام
این لینک مستقیم صفحه High Sierra رو در اپاستور برای شما باز میکنه. دانلودش کنید، از کامپیتر بکآپ بگیرید و با استفاده از فایل دانلود شده به High Sierra آپدیت کنید: https://apps.apple.com/us/app/macos-hig ... 4741?mt=12
But what is happiness except the simple harmony between a man and the life he leads? — Albert Camus
AmirT نوشته شده:سلام
این لینک مستقیم صفحه High Sierra رو در اپاستور برای شما باز میکنه. دانلودش کنید، از کامپیتر بکآپ بگیرید و با استفاده از فایل دانلود شده به High Sierra آپدیت کنید: https://apps.apple.com/us/app/macos-hig ... 4741?mt=12
سلام
خیلی ممنونم
فایل رو از اپ استور دانلود کردم
بعد موقع نصب اول یک پیام میده که agree رو میزنم و بعد میخواد شروع کنه به نصب
پیام میده که باید ری استارت کنه
به محض اینکه میخواد انجام بده
پیغام خطا میده و میگه دوباره اقدام کنید
اما باز هم همین روال انجام میشه