مکبوک پروی من مدل ۲۰۱۴ است و آخرین نسخه مک او اس را دارد. از پریروز ناگهان سرعت باز شدن پنجرهها شدیدا افت کرد و دستگاه برای مدت چند ثانیه بعد از هر عملی فریز میشد. در سیف مود هم سرعت بسیار پایین بود هرچند فریز نمیشد. بعد از آزمایش شیوه های مختلف، تصمیم گرفتم سیستم را کلین اینستال کنم. حالا مراحل اینستال پیش رفته اما در مرحلهای که سوال میکند آیا میخواهید اطلاعات را از جای دیگری منتقل کنید یانه گیر میکند و هیچ عکس العملی نشان نمیدهد. به نظرتان چه میشه کرد و آیا مشکل سخت افزاری است؟ دیسک یوتیلیتی اشکالی در اس اس دی نشون نمیده. مشکل کجا میتونه باشه؟
سلام
ممکن است مشکل از حافظه یا بدسکتور باشد یا چیزهای دیگر شاید هم چیزی نباشد ولی اگر میتوانید اطلاعات را جایی دیگر بریزید تا خیالتان آسوده باشد بعد با یوتیلیتی تمام هارد را فرمت کنید و سپس وارد نصب شوید
ممنون. هارد را فرمت کردم و کلین اینستال. بازهم فریز شد. اما بعد از مدت طولانی خودش راه افتاد. احتمال میدهد دوباره گیر کند. چه نرم افزاری هست که با آن بشود حافظه و اجزای دیگر را تست کرد تا از نبود نقص سخت افزاری مطمئن شوم؟
بازهم ممنون. به نظرم باید یک هارد اکسترنال پیداکنم و سیستم را از روی آن بوت کنم ببینم چی میشه. خودم هم حدس میزنم که مشکل از ssd یا از پردازنده گرافیکی باشه.