گیومهها درست شدهاند. یعنی وقتی حرف L را میزنی گیومهی راست تایپ میشود و حرف K گیومهی چپ را نشان میدهد. اما جالب است که نمایشگر صفحه کلید را نگاه میکنی، آنها را معکوس نشان میدهد.
همین طور که میبینید در کامپیوتر من دارد گیومهها را برعکس نشان میدهد در صورتی که وقتی تایپ میکنم درست است.
یک موضوعی همیشه در اپل به شکل سنتی وجود داشته اون هم تغییر نام و برند در زمان تغییرات اساسی
به طور مثال زمانی که استیوجابز اومد اپل MacOS 9 تغییر نام داد و MacOS X جاشو گرفت و اسم اش کاملا تغییر کرد.
وقتی از سی پی یو Power PC که اتفاقا بر اساس معماری RISK بود (که این سی پی یو های جدید اپل هم بر اساس همونه) رفتن سراغ سی پی یو های اینتل که بر اساس معماری X86 بودند دوباره اسم عوض شد و از Power Mac G5 به اسم MacPro تغییر نام دادند و اسم مک توی تمام محصولات جای Power رو گرفت. به طور مثال Power Book شد MacBook
حالا باز هم یک تغییر بنیادی دیگه داره اتفاق میافته و مطمئنا باید یک تغییر نام دیگه هم دید و منتظرش بود.
من برام عجیب نخواهد بود اگه اپل حتی اسم محصولات اش هم عوض کنه و این سری جدید رو با یک برند جدید عرضه کنه.
دوستان سلام عرض ادب
من مک بوک پرو ۲۰۱۹ مدل ۱۶ اینچ دارم که جهت نصب یک مک تمیز یک فلش بوت ساختم و در محیط ریکاوری پارتیشن ها را دلیت کردم و مجدد یک Apsf ساختم
مشکل ایجاست باتوجه به وجود چیپ t2 اجازه نصب از طریق بوت نمیده و چون سیستم عاملی نیست نمیتونم از قسمت ریکاوری غیر فعال کنم و از اینترنت هم که میزنم دوباره اینیستال کنه بعد دانلود ۸ گیگ تو دقیقه اخر ارور میده بالای ۵ بار تست کردم لطفا راهنمایی کنید ممنون
سلام دوستان وقت بخیر
من ایمک مدل ۲۰۱۷ دارم \
میخوام کلین اینیستال کنم ولی تو ریکاوری متاسفانه کیبورد و ماوس رو شناسایی نمیکنه
امکانش هست راهنمایی کنید ممنون میشم
Ilia نوشته شده:آیا نمیشه که موقتا از یک کیبورد و ماوس سیمی استفاده بکنی؟
خیر دستم نیست وگرنه میدونم این روش درست شدنی هست
فقط باید این مشکل رو حل کرد چون چندنفر از دوستان بنده هم اینجوری هستن واقعا میخوام دلیلش رو بدونم تشکر