روی آیکان Adobe Creative Cloud در منوی دسکتاپ کلیک کنید [اگر آنجا نیست باید جای دیگری در فایندر باشد] و روی سه نقطهٔ عمودی منتهای بالای سمت راست کلیک کنید و Preferences را انتخاب کنید. آنجا باید زبان کاربری نرمافزارها را به انگلیسی-عربی تبدیل کنید.
بله احتمالاً باید دوباره دانلود شود. درست یادم نیست. یادم هست که بدون این گزینهٔ فارسی-انگلیسی مشکل فارسی نویسی داشتم. ولی یادم نیست که از نو دانلود کردم یا نه. ولی به احتمال زیاد همینطور باید باشد.
حتما لازم نیست تا اینترفیس برنامه عربی یا فارسی باشد، اما بایستی که نسخهٔ میدلایست باشد. ما سر کار از طریق آیتی اداره که دوست من است، نسخهٔ انگلیسی امارات را برای ادارات دانلود کردیم. منوها و غیره همه انگلیسی هستند اما راست به چپ را ساپورت میکند.
اما اگر استایلهای پاراگراف و کاراکترهای فارسی را در نسخهٔ خاورمیانه در یک داکیومنت تعریف و آنرا در نسخهٔ لاتین استفاده کنید، بیشتر کارهای راست-به-چپ را میشود با آن از طریق انتخاب استایل پیشفرض درست انجام داد.
نه نسخهٔ میدلایست فکر میکنم مربوط به نسخهٔ های قبل از creative claud باشد. دیگر چیزی به نام نسخهٔ میدلایست برای ایندیزاین وجود ندارد. تمام آنهایی که دیدهام مربوط به قبل از CC میشود.
این گزینهٔ انگلیسی-عربی اینترفیس عربی ندارد. فقط پشتیبانی از راست به چپ را فعال میکند. حالا که به امارات اشاره کردی، فکر میکنم اینترفیس عربی فقط در توزیع کشورهای عربی وجود دارد. شاید «انگلیسی» امارات همان «انگلیسی-عربی» کانادا باشد. شاید هم نسخهٔ میدل ایست هنوز در توزیع خاورمیانه وجود داشته باشد. در اوایل کار CC که اینطور بود. ولی در واقع نسخهٔ به روز نرسیده بود.
البته من زیاد با ایندیزاین خودم ور نرفتهام شاید بشود اینترفیس عربی آن را هم فعال کرد. بهرحال نسخهٔ ایندیزاین من هم مثل Nonbahrami همان 14.0.2 است.
این لیست زبانهای نرمافزارهای ادوبی CC در کاناداست.
Screen Shot 6.png (25.94 KiB) مشاهده 26100 مرتبه
احتمالاً در مصر و دیگر کشورهای عربی لیست مربوطه متفاوت است و زبان عربی اولویت میگیرد و در اسرائیل زبان عبری اولویت میگیرد و به اینترفیس نرمافزار بدل میشود.
یادم هست که آن زمانی که دنبال این نسخهٔ میدلایست بودم، تنها جایی که در کل آمریکای شمالی آن را میفروخت مغازهای در نیویورک بود!
برای فعال بودن امکان راست به چپ عربی-فارسی باید گزینه english-یدعم العربیه هنگام نصب فعال باشد (برای ایندیزاین-ایلوستریتور-اینکپی-پریمیر...)
این گزینه در ایندیزاین فقط برای پاراگراف راست به چپ نیست. چیزهایی مثل امکان دوصفحهای facing راست به چپ و شماره صفحه راست به چپ، ایندکس راست به چپ، اعداد عربی-فارسی، استوری راست به چپ، کشیدگی و خیلی چیزهای دیگر. خلاصه خدا این ایندیزاین را از ما نگیرد ان شالله
امروز با این سایت (مدرسهٔ ایندیزاین) آشنا شدم. هنوز آموزشی را از آن خریداری نکردهام ولی به نظر میرسد در مورد ایندیزاین، مجموعه متنوعی از نیازها اعم از آموزش و رفع اشکال، فونت (فانت/قلم)، قالبهای آماده و… را رفع میکند: