معرفی قلم

بحث پیرامون مسائل مربوط به قلم‌سازی، حروف‌چینی و بومی‌سازی
آواتار کاربر
saeidk
محل اقامت: ایران-تهران

پاسخ: معرفی قلم

پست توسط saeidk »

در pages 5.6 آخرین نسخه قابل نصب برای من. وقتی متنی یک صفحه‌ای را با این فونت کار می‌کنم. یک دفعه پیجز می‌پرد بیرون

یک نکته دیگه این که آیا در پیجز یا لیبره‌‌آفیس می‌شود اعراب را انتخاب کرد؟ مثلاً هرچه کسره هست انتخاب شود و پاک شود؟ ظاهراً‌ نمی‌شود. فقط در ورد می‌شود.
آواتار کاربر
Arzhang
Site Admin
محل اقامت: مونترآل

پست توسط Arzhang »

سعید جان منظورت از انتخاب چیست؟ من توانستم با سرچ، تمام کسره‌ها را در پیچز پیدا کنم و حالا با Replace می‌توانم جایگزین‌شان کنم.
کسره.jpg
اما اگر منظورت این است که فقط سلکت شوند (مثل نایسس که این توانایی را دارد) تا بشود مثلاً چیزی را در آن‌ها تغییر داد (مثلاً‌ بولدشان کرد) نه! اصلاً پیچیز چنین امکانی را برای هیچ جست‌وجویی نمی‌دهد که به نظرم خیلی چیز بدی‌ست و من پیش از این باهاش برخورد کرده‌ام و خیلی اذیت شده‌ام. مثلاً می‌خواهی هر چی «سلام» در متن است را ایتالیک کنی. توی نایسس می‌زنی select all و همه را ایتالیک می‌کنی. اما توی پیجز نمی‌شود. حداقل من پیدا نکرده‌ام. اگر بلدید به من هم بگویید.
آواتار کاربر
saeidk

پست توسط saeidk »

منظورم همان دومی بود ارژنگ جان. خیلی ممنون
آواتار کاربر
Ahmad
Site Admin
محل اقامت: سوئد

پست توسط Ahmad »

دوستان سلام،
اخیرا تعدادی فونت فارسی با مجوز آزاد توسط هنرمندان خط ساز درست شده است. این فونت‌ها را که بعضا نامشان در پایین می‌خوانید را می‌توانید در لینک‌های زیر پیدا کنید.

فونت فارسی وزیر, ساحل، پرستو، صمیم، تنها، گندم، شبنم، وزیرکد (برای کدنویسی)

قلم‌های آزاد سایر طراحان: نیکا، استعداد، پی‌فونت،

فهرست قلم‌های آزاد
https://rastikerdar.github.io/vazir-font
https://fa.wikipedia.org/wiki/ویکی%E2%8 ... _مجوز_آزاد
آواتار کاربر
saeidk

پست توسط saeidk »

ممنون احمد گرامی. سالها پیش در همین سایت هم تعدادی از این فونتها بررسی شد. آن موقع دوستان تازه‌کار بودند. حالا بسیار پیشرفت کرده‌اند و سایتها و برنامه‌های زیادی با این فونتها نمایش داد می‌شوند.
آواتار کاربر
Ahmad
Site Admin
محل اقامت: سوئد

پست توسط Ahmad »

saeidk نوشته شده:ممنون احمد گرامی. سالها پیش در همین سایت هم تعدادی از این فونتها بررسی شد. آن موقع دوستان تازه‌کار بودند. حالا بسیار پیشرفت کرده‌اند و سایتها و برنامه‌های زیادی با این فونتها نمایش داد می‌شوند.
ممنون سعید عزیز بابت کامنت
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان