در pages 5.6 آخرین نسخه قابل نصب برای من. وقتی متنی یک صفحهای را با این فونت کار میکنم. یک دفعه پیجز میپرد بیرون
یک نکته دیگه این که آیا در پیجز یا لیبرهآفیس میشود اعراب را انتخاب کرد؟ مثلاً هرچه کسره هست انتخاب شود و پاک شود؟ ظاهراً نمیشود. فقط در ورد میشود.
سعید جان منظورت از انتخاب چیست؟ من توانستم با سرچ، تمام کسرهها را در پیچز پیدا کنم و حالا با Replace میتوانم جایگزینشان کنم.
اما اگر منظورت این است که فقط سلکت شوند (مثل نایسس که این توانایی را دارد) تا بشود مثلاً چیزی را در آنها تغییر داد (مثلاً بولدشان کرد) نه! اصلاً پیچیز چنین امکانی را برای هیچ جستوجویی نمیدهد که به نظرم خیلی چیز بدیست و من پیش از این باهاش برخورد کردهام و خیلی اذیت شدهام. مثلاً میخواهی هر چی «سلام» در متن است را ایتالیک کنی. توی نایسس میزنی select all و همه را ایتالیک میکنی. اما توی پیجز نمیشود. حداقل من پیدا نکردهام. اگر بلدید به من هم بگویید.
دوستان سلام،
اخیرا تعدادی فونت فارسی با مجوز آزاد توسط هنرمندان خط ساز درست شده است. این فونتها را که بعضا نامشان در پایین میخوانید را میتوانید در لینکهای زیر پیدا کنید.
ممنون احمد گرامی. سالها پیش در همین سایت هم تعدادی از این فونتها بررسی شد. آن موقع دوستان تازهکار بودند. حالا بسیار پیشرفت کردهاند و سایتها و برنامههای زیادی با این فونتها نمایش داد میشوند.
saeidk نوشته شده:ممنون احمد گرامی. سالها پیش در همین سایت هم تعدادی از این فونتها بررسی شد. آن موقع دوستان تازهکار بودند. حالا بسیار پیشرفت کردهاند و سایتها و برنامههای زیادی با این فونتها نمایش داد میشوند.