دوستان ممنون میشوم اگر کسی یک و یا چند VPN خوب برای این دوم نظور معرفی کنه:
۱. امنیت برای مواقعی که به یک Public Wifi وصل میشویم.
۲. مخفی نگه داشتن هویت برای مواقعی که میخواهیم سایتی را چک کنیم و یا ایمیلی بفرستیم که چندان اعتمادی نداریم و یا به هر دلیل نمیخوایم هویت و اطلاعات واقعی را با آنها در اشتراک بگزاریم.
بیین میتونی با وی پی ان های رایگان این کارو انجام بدی و ip خودت عوض میشه و سایت نمی فهمه که از کدوم کشور وارد شدی و این ای پی که وی پی ان رایگان برای شما استفاده میکنه برای کسان دیگه که از اون برنامه وی پی ان ِ استفاده میکنند رو هم همون ipشما رو به اون ها میده ، پس خیلی قابل اطمیانان نیست ، در مورد وی پی های پولی هم باید بگم که چندین سرور مختلف که سرورهاشون در سراسر جهان هستش ، به شما ipهای مختلف میده ، این باز از اون رایگانه خیلی بهتره ولی به درد سایت هایی مثل گوگل ادسنس نمیخورن دوتاشون . دسته سوم یه چیزی هست به نام «پراکسی اختصاصی» که خودتون درستش میکنید یا از سایت های قابل اطمینان میشه خریدش ، به این صورت هست که ip که شما در اون برنامه درست می کنید ، فقط و فقط مخصوص شماست ، و هیچ احدی از اون ای پی استفاده نمیکنه و کاملا مناسب سایت هایی مثل گوگل ادسنس هست ، روش ساختش تا اون جا که دانستم خیلی سخته و به نظرم بخری خیلی بهتره .
در مورد قیمت هم که دسته اول رایگان و در مورد دسته دوم ارزان و درمورد دسته سوم تقریبا سه یا چهار برابر دسته دوم قیمت دارند.
علیرضا .
123ali نوشته شده:بیین میتونی با وی پی ان های رایگان این کارو انجام بدی و ip خودت عوض میشه و سایت نمی فهمه که از کدوم کشور وارد شدی و این ای پی که وی پی ان رایگان برای شما استفاده میکنه برای کسان دیگه که از اون برنامه وی پی ان ِ استفاده میکنند رو هم همون ipشما رو به اون ها میده ، پس خیلی قابل اطمیانان نیست ، در مورد وی پی های پولی هم باید بگم که چندین سرور مختلف که سرورهاشون در سراسر جهان هستش ، به شما ipهای مختلف میده ، این باز از اون رایگانه خیلی بهتره ولی به درد سایت هایی مثل گوگل ادسنس نمیخورن دوتاشون . دسته سوم یه چیزی هست به نام «پراکسی اختصاصی» که خودتون درستش میکنید یا از سایت های قابل اطمینان میشه خریدش ، به این صورت هست که ip که شما در اون برنامه درست می کنید ، فقط و فقط مخصوص شماست ، و هیچ احدی از اون ای پی استفاده نمیکنه و کاملا مناسب سایت هایی مثل گوگل ادسنس هست ، روش ساختش تا اون جا که دانستم خیلی سخته و به نظرم بخری خیلی بهتره .
در مورد قیمت هم که دسته اول رایگان و در مورد دسته دوم ارزان و درمورد دسته سوم تقریبا سه یا چهار برابر دسته دوم قیمت دارند.
علیرضا .
ممنون ایلیا جان راستش چیزی که زیاده سرویس VPN رنگ و وارنگ. در واقع قصدم از این تاپیک این بود که ببینم که کسی تجربهای کار با یک سرویس خاصی داره که از امنیتش و درستی مطمئن باشه و بتونه اون رو پیشنهاد کنه؟ چون بیشتر این سرویس اصلا آدم نمی پنهان چه کسانی پشتش هستند و با چه نیتی. من مطمئن هستم بیشتر این سرویسهایی مجانی و حتی یکسری از پولیها خودشان سردستهی راهزنان اطلاعات هستند
منم چند وقته که این ویپیان رو پیدا کردم و خیلی ازش راضیام. سرعتش کمی کمتر از بقیهست، اما مجانیه، نسخه آیفون، مک و اندروید داره، سریع وصل میشه و قطعی هم نداره: https://itunes.apple.com/us/app/vpn-plus/id1202726435
But what is happiness except the simple harmony between a man and the life he leads? — Albert Camus
سلام دوستان من چند وقتیه با هیچ فیلتر شکنی نمی تونم وصل شم چه وی پی انایی که فری هستن چه اونایی که میخرم فقط هم من این مشکل و دارم بقیه می تونن وصل شن به نظرتون مشکل از چیه؟