جدی؟ ولی مال من آپدیتتره: 10.4.4AmirT نوشته شده:سلام،
ارژنگ منم فکر میکنم باگ برنامه باشه.
با ورژن 10.2.3 که خودم هنوز باهاش کار میکنم امتحان کردم، میتونم چند تایتل رو انتخاب کنم و هر نوع تغییر گروهی روشون در بیارم.
عذر میخوام که دیر جواب میدم امیر جان.Amir_S نوشته شده:اگر آن صدا را به کلیپ گربه وصل کنی و بعد کلیپ را تا جایی که لازم است بکشی، کارت راه نمیافتد؟
اما! به نظرم در این مثال هم هنوز فاینال کات انعطاف بیشتری رو فراهم میکنه و در مجموع راحت تره.Arzhang نوشته شده:یک کلیپ کوتاه در اینجا گذاشتهام که تویش نشان میدهد نظام غیرلایهای فاینال کات، چه طور بعضی مواقع یک کار ساده را دشوار کرده است.
ممنون میشوم اگر دوستان ببینند و راه حلی برایش بگویند که من نمیدانم.
امیر جان شما درست میفرمایی اما چیزی که من در این مبحث دارم پی میگیرم و با شما عزیزان در میان میگذارم، پیدا کردن پاسخ برای این سؤال کلیدیست که «پشت کردن به منطق لایهای که از روز ازل در فیلمسازی بوده است، چه علتی داشته است؟» من به دنبال برتری یک نرمافزار بر دیگری نیستم، به دنبال کشف منطقی هستم که در پشت فاینال کات است و راستش هنوز این منطق را درنیافتهام. از شما چه پنهان، در مواردی که دارم با فاینال کات کار میکنم میبینم که عجب ببین حالا که این مگنتیک تایملاین را دارم، فلان کار چه راحتتر انجام میشود. خب مسلم است که هیچ چیزی کامل نیست اما من به دنبال برندهی یک مسابقه نیستم، به دنبال درک منطق این نرمافزارم که باز هم میگویم به نظرم منطق قابل درکی نیست (حداقل تا الآن).AmirT نوشته شده: به نظرم اینکه کدوم نرم افزار برتری داره به این وابستهست که محدودیتهای کدوم کمتره و در بیشتر سناریوها کار رو سادهتر میکنه.
امیر جان خدا وکیلی راه حلی که دادهای گرچه درسته اما خیلی پیچیدهتر از منطق لایهایستAmirT نوشته شده:اما! به نظرم در این مثال هم هنوز فاینال کات انعطاف بیشتری رو فراهم میکنه و در مجموع راحت تره.
راستش باید بگم در منطق لایهای (البته در نرمافزار پریمیر) برای صداهایی که با تصویری لینک هستند هیچ مشکلی به وجود نمیآید. «ممکن است» و فقط «ممکن است» برای سینک صداهایی به مشکل بخورید که با کلیپی لینک نیستند. آن هم راه حل دارد. اگر شما کلیپی را با ابزار درستش بزرگ و کوچک کنید، در این زمینه هم مشکلی نخواهید داشت. جالب است بگویم که این مگنتیک تایملاینی که اپل این قدر رویش مانور میدهد و میگوید که بیایید ببینید چهها کردهام، به صورت یک ابزار در پریمیر موجود است. یعنی شما در مواقعی که لازم باشد، از این ویژگی استفاده میکنید و در موقعی که لازم نباشد، مزاحمتان نیست. جا به جایی کلیپها به صورت دستهجمعی و متصل به هم (چیزی که نتیجهی مگنتیک تایم لاین است) در پریمیر یک ابزار است و نه منطق نرمافزار.AmirT نوشته شده:البته من تقریبا تجربه کار با منطق لایهای رو ندارم، اما اینطور که متوجه شدم در حالتی که صداها به کلیپ وابسته باشن دردسر به وجود میاد.
راستش منِ نوعی که میخواهم ادیت ویدئو رو شروع کنم، در این بحث دنبال برنده هستم نه به این معنی که بهش مدال بدیم، اما بالاخره باید سبک سنگین کرد و یه چیزی رو انتخاب کرد و یاد گرفت. که البته مثل هر نرمافزار و محصولی برای کلاسهای کاری مختلف برندههای مختلفی وجود داره و این مقام مطلق نیست. مثلا من با برنده بازاری مثل هالیوود کاری ندارم چون مصرفم متفاوته. اما میبینم فاینالکات برای پروژههای کوچک تا متوسط، از پس همه کاری برمیاد، سبکتر و روانتر و ارزانتره، و منحنی یادگیری کمشیبتری داره.Arzhang نوشته شده: امیر جان شما درست میفرمایی اما چیزی که من در این مبحث دارم پی میگیرم و با شما عزیزان در میان میگذارم، پیدا کردن پاسخ برای این سؤال کلیدیست که «پشت کردن به منطق لایهای که از روز ازل در فیلمسازی بوده است، چه علتی داشته است؟» من به دنبال برتری یک نرمافزار بر دیگری نیستم، به دنبال کشف منطقی هستم که در پشت فاینال کات است و راستش هنوز این منطق را درنیافتهام. از شما چه پنهان، در مواردی که دارم با فاینال کات کار میکنم میبینم که عجب ببین حالا که این مگنتیک تایملاین را دارم، فلان کار چه راحتتر انجام میشود. خب مسلم است که هیچ چیزی کامل نیست اما من به دنبال برندهی یک مسابقه نیستم، به دنبال درک منطق این نرمافزارم که باز هم میگویم به نظرم منطق قابل درکی نیست (حداقل تا الآن).
آخه روش از این سادهتر؟Arzhang نوشته شده: امیر جان خدا وکیلی راه حلی که دادهای گرچه درسته اما خیلی پیچیدهتر از منطق لایهایست![]()
با استفاده از Position Tool و همین Secondary Storyline هم، وقتی لازم باشه منطق لایهای پریمیر در فاینالکات قابل استفادهست، و میشه بگیم برای فاینالکات هم منطق پریمیر یه ابزاره. به هرحال در آخر میرسیم به همون فاکتور سلیقه و راحتی.Arzhang نوشته شده: راستش باید بگم در منطق لایهای (البته در نرمافزار پریمیر) برای صداهایی که با تصویری لینک هستند هیچ مشکلی به وجود نمیآید. «ممکن است» و فقط «ممکن است» برای سینک صداهایی به مشکل بخورید که با کلیپی لینک نیستند. آن هم راه حل دارد. اگر شما کلیپی را با ابزار درستش بزرگ و کوچک کنید، در این زمینه هم مشکلی نخواهید داشت. جالب است بگویم که این مگنتیک تایملاینی که اپل این قدر رویش مانور میدهد و میگوید که بیایید ببینید چهها کردهام، به صورت یک ابزار در پریمیر موجود است. یعنی شما در مواقعی که لازم باشد، از این ویژگی استفاده میکنید و در موقعی که لازم نباشد، مزاحمتان نیست. جا به جایی کلیپها به صورت دستهجمعی و متصل به هم (چیزی که نتیجهی مگنتیک تایم لاین است) در پریمیر یک ابزار است و نه منطق نرمافزار.
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان