سامان جان، چکمارک گزینهٔ دانلود اتوماتیک اپها رو خاموش کن و اپهایی که میخواهی روی دیگری نصب بشود را بصورت غیر اتوماتیک از اپاستور نصب کن.
iSam نوشته شده:من یک مشکلی با نسل جدید آیپد ایر دارم.
مدتی است که یک آیپد ایر برای همسرم خریدم و به دلیل وجود یک اکانت آیکلاد که هم روی آیفون و هم روی آیپد اکتیو شده، هر اپی که روی آیفون یا روی آیپد نصب میشود، روی آن یکی هم سینک میشود. چطور میشود کانفیگ کرد که مثلا فلان اپ فقط روی آیپد در دسترس باشد و آن یک فقط روی آیفون و یکی دیگه هم روی هر دو؟
Ilia نوشته شده:سامان جان، چکمارک گزینهٔ دانلود اتوماتیک اپها رو خاموش کن و اپهایی که میخواهی روی دیگری نصب بشود را بصورت غیر اتوماتیک از اپاستور نصب کن.
iSam نوشته شده:من یک مشکلی با نسل جدید آیپد ایر دارم.
مدتی است که یک آیپد ایر برای همسرم خریدم و به دلیل وجود یک اکانت آیکلاد که هم روی آیفون و هم روی آیپد اکتیو شده، هر اپی که روی آیفون یا روی آیپد نصب میشود، روی آن یکی هم سینک میشود. چطور میشود کانفیگ کرد که مثلا فلان اپ فقط روی آیپد در دسترس باشد و آن یک فقط روی آیفون و یکی دیگه هم روی هر دو؟
ایلیا جان الآن همه اپهای روی آیفون، روی آیپد هم آمده اند. باید بروم چک مارک را از روی آیپد بردارم و بعد آنهایی که در آیپد نمیخواهم را پاک کنم از روی آیپد و همینطور برعکس برای آیفون یا کار دیگری باید انجام دهم؟
ممنون.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
بله سامان. این یک راهش است. یعنی در ستینگ نیروی یه قسمت Apple ID و سپس iTunes and App Store و در آنجا چکمارک دانلود اتوماتیک را بر میداری. مثل این:
و بعد اپهایی که نمیخواهی را از دستگاه دیلیت میکنی. اما بعد از آن، اپهای خریداری شده را بایستی از اپاستور پیدا کنی و دستی نصب کنی. آنها چون قبلا روی دستگاه دیگر خریداری شدهاند، آیکانشان متفاوت (مانند یک ابر با یک فلش سرپایین) است و برای نصب احتیاج به پسورد نخواهند داشت.
این یک راه است. راه دیگرش این است که Family Sharing را برای اپاستور هم فعال کنی. یعنی شخص دیگر بشود جزو خانوادهٔ کسی که خریدها را انجام میدهد. اما من از آن برای اپاستور استفاده نمیکنم. چون خریدها زیادی درهم میشد و راه اول برایم سر راستتر بود. اینجوری میدانم که همهٔ خریدها مال یک اکانت است.
Ilia نوشته شده:اما بعد از آن، اپهای خریداری شده را بایستی از اپاستور پیدا کنی و دستی نصب کنی.
البته لازم نیست خیلی هم بگردی؛ اگر در اپ استور روی عکست بزنی تا وارد منوی اکانت شوی، میتوانم در بخش purchased همه خریدهای قبلی را ببینی و حتی تنظیم کنی که فقط آنهایی مه روی دستگاه حاضر نصب نیستند را نشان بدهد. البته اگر خریدهایت زیاد بود و همینجا هم میشود سرچ کرد.
یک خوبی دیگرش هم این است معمای اپهایی که قبلا خریدی و الان در اپاستور نیستند را هم نشان میدهد و میتوانم دانلودشان کنی.
جالب است! من دیروز قبل از اینکه آن پیام را بفرستم، امتحان کردم: همه اپهای ایرانی که از اپ استور خارج شده بودند را همچنان نشان میدهد و میتوانم دانلودشان کنم.
مثلا farsCal آقای طاهری را که احتمال میدهم همه ایرماگیها حداقل یکبار نصبش کرده باشند امتحان کنید
شاید در سمت دولوپر گزینهای برای این مورد وجود داشته باشد! یا مثلا قبلا آنطور بوده که تو میگویی و بعدا اینطور شده که من میگویم! چون من هم یادم است که اپی را خیلی سال پیش گرفته بودم و بعد از اینکه دیولوپرش اعلام کرد که توسعه اش را متوقف کرده، دیگر نتوانستم دریافتش کنم.