سلام
من حدود یک ماهه یه مک بوک پرو ۱۶ اینچ خریدم و چند روزه که بعضی وقتا موقعی که به بدنه مکبوک (کنار ترکپد) دست میزنم یه صدایی مثل خم شدن پلاستیک ازش میاد، هم تو خاموشی اتفاق افتاده هم تو روشنی.
فن هم بدون مشکل داره کار میکنه و صدایی ازش نمیاد. کسی می دونه مشکل از کجاس و چه باید بکنم؟
من نمیدونم صدایی که شما بهش اشاره میکنی دقیقاً چیه اما موردی مشابه به این من با مکبوک خودم دارم که بالاخره بعد از مدتها فهمیدم از شل بودن یکی از پیچهای پشت کامپیوتر است. چون این پیچ شل است هر وقت سنگینی دست روی بدنهی مکبوک میافتد، صدای تق تقی ایجاد میشود. البته کامپیوتر من نو نیست و در مورد کامپیوتر شما اگر نو است بعید میدانم چنین چیزی صدق کند.
Arzhang نوشته شده:من نمیدونم صدایی که شما بهش اشاره میکنی دقیقاً چیه اما موردی مشابه به این من با مکبوک خودم دارم که بالاخره بعد از مدتها فهمیدم از شل بودن یکی از پیچهای پشت کامپیوتر است. چون این پیچ شل است هر وقت سنگینی دست روی بدنهی مکبوک میافتد، صدای تق تقی ایجاد میشود. البته کامپیوتر من نو نیست و در مورد کامپیوتر شما اگر نو است بعید میدانم چنین چیزی صدق کند.
خب چه کاری میشه کرد؟
تو ایران اونم تو این شرایط راهی هست که بفهمم چیه؟
Arzhang نوشته شده:اگه مشکل همونی باشه که من گفتم، خیلی ساده، یک پیچ گوشتی مخصوص تهیه کنید و پیچ را سفت کنید.
فکر نکنم که من جرات پیچگوشتی انداختن به دستگاه نو و گرانقیمتی مثل این را داشته باشم. نمیشود برد پیش جایی که خریدینش؟
با این اوضاع قرنطینه فعلا فکر نکنم یا حداقل ریسک جانی داره.
چون صداش ربطی به کار کردنش نداشته تا حالا یعنی مثلا به سرعت فن یا کم و زیاد کار کردن، خیلی ریسکه صبر کنم تا اوضاع بهتر بشه یا نه؟
Arzhang نوشته شده:اگه مشکل همونی باشه که من گفتم، خیلی ساده، یک پیچ گوشتی مخصوص تهیه کنید و پیچ را سفت کنید.
فکر نکنم که من جرات پیچگوشتی انداختن به دستگاه نو و گرانقیمتی مثل این را داشته باشم. نمیشود برد پیش جایی که خریدینش؟
با این اوضاع قرنطینه فعلا فکر نکنم یا حداقل ریسک جانی داره.
چون صداش ربطی به کار کردنش نداشته تا حالا یعنی مثلا به سرعت فن یا کم و زیاد کار کردن، خیلی ریسکه صبر کنم تا اوضاع بهتر بشه یا نه؟
به نظر من نه. اگه داره کارش رو میکنه و هیچ چیز مشکوکی نیست، حساس نشو.