Amir_S نوشته شده:امیدوارم در مورد فارسکل هم تجدید نظر کند. برنامه خیلی خوب و کار راه اندازی بود.
برنامهی فارس تپاش هم هنوز که هنوز است به نظر من بهترین کیبورد فارسیست خصوصاً با پیشنهادهایی که در کلمات میدهد، گرچه نه کاملاً راضیکننده اما واقعاً کار راهانداز خوبیست. من واقعاً درک نمیکنم ایشان با این اصرارش بر قطع کردن ادامهی محصولاتش چه چیزی را پی میگیرد. در هر حال حق شخصیاش است اما خب یک محصولی که دارد جواب میدهد و هنوز رقیب قابل قبولی ندارد را چرا باید ذبح کرد؟ کیبورد خود اپل در حد یک شوخیست برای من. اصلا باهاش کار نمیکنم.
Amir_S نوشته شده:امیدوارم در مورد فارسکل هم تجدید نظر کند. برنامه خیلی خوب و کار راه اندازی بود.
برنامهی فارس تپاش هم هنوز که هنوز است به نظر من بهترین کیبورد فارسیست خصوصاً با پیشنهادهایی که در کلمات میدهد، گرچه نه کاملاً راضیکننده اما واقعاً کار راهانداز خوبیست. من واقعاً درک نمیکنم ایشان با این اصرارش بر قطع کردن ادامهی محصولاتش چه چیزی را پی میگیرد. در هر حال حق شخصیاش است اما خب یک محصولی که دارد جواب میدهد و هنوز رقیب قابل قبولی ندارد را چرا باید ذبح کرد؟ کیبورد خود اپل در حد یک شوخیست برای من. اصلا باهاش کار نمیکنم.
من هم از وقتی فارستپ را شناختم، سراغ هیچ کیبورد دیگری نرفتم.
Amir_S نوشته شده:ظاهرا آقای طاهری farsCal را از اپ استور برداشته، چند روز پیش برای من نوتیفیکیشن آمد که نسخه جدید را از سیباپ یا جایی مانند آن دانلود کنم. طبیعتا اینکار را نکردم و متاسفانه بعد از مدتی، نسخهای که از استور داشتم، از کار افتاد!
فکر میکردم به خاطر مشکلات موجود، نخواسته با نتوانسته اکانتش را تمدید کند. ولی الان دیدم که بقیه برنامههایش همچنان در استور هستند.
امیدوارم در مورد فارسکل هم تجدید نظر کند. برنامه خیلی خوب و کار راه اندازی بود.
نمیدانم کس دیگری هم مثل من با تقویم فارسکل مشکل پیدا کرده یا نه!؟ چند آزمایش انجام دادم و معلوم شد که مشکل از همگامسازی با تقویم اپل است! چون بعد از بستن دسترسی مربوطه در تنظیمات حریم خصوصی، برنامه باز شد.
حال نمیدانم مشکل از چیزهایی است که من در آن ذخیره کردهام، یا خود سرویسها با هم مشکل پیدا کردهاند!؟ لطفا اگر تجربهای دارید در میان بگذارید.
Amir_S نوشته شده:نمیدانم کس دیگری هم مثل من با تقویم فارسکل مشکل پیدا کرده یا نه!؟ چند آزمایش انجام دادم و معلوم شد که مشکل از همگامسازی با تقویم اپل است! چون بعد از بستن دسترسی مربوطه در تنظیمات حریم خصوصی، برنامه باز شد.
حال نمیدانم مشکل از چیزهایی است که من در آن ذخیره کردهام، یا خود سرویسها با هم مشکل پیدا کردهاند!؟ لطفا اگر تجربهای دارید در میان بگذارید.
دیروز یکی از دوستان را دیدم که مشکل من را داشت و به همین طریق توانستیم اپ را باز کنیم. با توجه به اینکه او اصلا از سرویس تقویم استفاده نمیکند (رویداد یا قراری در آن ذخیره ندارد) میتوان نتیجه گرفت که مشکل از ناسازگاری خود سرویس است.