دوستان سلام
من اخیرا با یه مشکل عجیب در موهاوی مواجه شدم. موقعهای که مک بوک پرو به وسیله wifi به اینترنت متصل میشه به شدت دچار افت سرعت میشه و نرم افزارها و پنجرهها با لگ زیاد باز میشن.
تقریبا تمام کارهایی که فکر میکردم میتونه موثر باشه رو انجام دادم
از ریست کردن Vram تا clean install اما باز هم مشکل وجود داره
جالبه که وقتی wifi روشن هست و به شبکه ای متصل نیست این موضوع وجود نداره اما به محض اتصال به اینترنت این اتقاق میافته
ممنون میشم اگر تجربهی مشابه دارین منو راهنمایی کنید
imanzareh نوشته شده:دوستان سلام
من اخیرا با یه مشکل عجیب در موهاوی مواجه شدم. موقعهای که مک بوک پرو به وسیله wifi به اینترنت متصل میشه به شدت دچار افت سرعت میشه و نرم افزارها و پنجرهها با لگ زیاد باز میشن.
تقریبا تمام کارهایی که فکر میکردم میتونه موثر باشه رو انجام دادم
از ریست کردن Vram تا clean install اما باز هم مشکل وجود داره
جالبه که وقتی wifi روشن هست و به شبکه ای متصل نیست این موضوع وجود نداره اما به محض اتصال به اینترنت این اتقاق میافته
ممنون میشم اگر تجربهی مشابه دارین منو راهنمایی کنید
احساس میکنم بدافزاری روی سیستم شما هست که با اتصال به اینترنت مشغول کار میشه. مثل ماینرهای رمز ارزها.
شاید خیلی بد بینانه باشه.
لطفا چک کنید که اوضاع حافظه و پردازنده چه طور هست و چه پردازشهایی در حال انجام هستن (در اکتیویتی مانیتور).
اپلیکیشنهای مک موقع لانچ شدن به (link: http://ocsp.apple.com) ocsp.apple.com وصل میشن برای چک کردن certificate. چند وقته که فیلتر شده، یه باگ هم انگار خود مک داره که وقتی نتونه وصل شه به ocsp، هنگ میکنه چند ثانیه. با VPN حل میشه
اگه توی ایران هستید، مشکل شما همینه چون اغلب کاربران ایرانی اعلام کردن هنگام اتصال به اینترنت با مشکل هنگ یا کندی سیستم عامل مک مواجه میشن.
Mohammad Shokoohi
-------------------
iMac 21.5" (18.1) 2017