Nav ! D نوشته شده:دوستان در ویندوز امکانی هست که عکس هایی که بینگ میذاره به عنوان بکگراند میشه استفاده کرد.(یعنی اتوماتیک هر وقت عکس بینگ عوض میشه بکگراند ویندوز هم عوض میشه و عکس جدید قرار میگیره). همچین امکانی در حال حاضر واسه مک هم هست؟
از اپ استور این برنامه رو دانلود کنید خیلی خوبه Wallpaper Wizard Lite
کلی عکس داره. البته با یه روش خاص برنامه کرک میشه و میتونید راحت از تمامی عکسهای توی اون استفاده کنید که متاسفانه قوانین سایت اجازه اموزشش رو نمیده.
من خودم از PhotoStickies استفاده میکنم. یه برنامه سبک و کم حجمه که میره تو منو بار و از اونجا از میون مجموعهی عکسهات یکییکی انتخاب میکنه و نمایش میده روی دسکتاپ (تصویر پس زمینه عوض نمیشه - فقط عکسها رو دسکتاپ مثل اسلاید شو نمایش داده میشن)
امروز نسخه بتای Catalina را نصب کردم… فعلا خیلی سرم شلوغ است و با توجه به کندی بیش از حد، فکر نمیکنم بتوانم از آن برای کار روزمرهام استفاده کنم تا در بین کار، تغییرات و چند و چونش را ببینم.
اما علی الحساب، این تصویر زمینه دینامیکش را که در این گرمای هوا خیلی بیشتر از بیابان بی آب و علف موهاوی به دل مینشیند، داشته باشید؛تا بعد: https://www.dropbox.com/s/nzhh2jpa5yi04 ... .heic?dl=0