چیزی که مشخصه اینه که در بخش ساخت پارتیش گیر میکنه، اگه فقط گیر میکنه و در واقع هیچ کرش یا هنگ کردنی صورت نمیگیره، ممکنه به این خاطر این باشه که داره اطلاعات روی هارد رو برای جدا سازی و ساخت یک پارتیشن جدید سازماندهی و مرتب میکنه که بتونه از انتهای پارتیشن بخشی رو جدا سازی کنه.Nonbahrami نوشته شده:سلام دوستان، من برای نصب ویندوز روی آیمک با مشکل ریز مواجه شدم، تا اینجای نصب میاد و دیگه گیر میکنه. عکسش رو ضمیمه کردم. ممنون میشم کمکم کنید. یا حق
واقعیتش چیزی حدود ۵ ساعت روی این مرحله موند و کرش یا هنگی هم نکرد و تقریبا هاردم خالیه. تاز مک نصب کردم. دلیل دیگه به ذهنتون نمی رسه؟Shokoohi نوشته شده:چیزی که مشخصه اینه که در بخش ساخت پارتیش گیر میکنه، اگه فقط گیر میکنه و در واقع هیچ کرش یا هنگ کردنی صورت نمیگیره، ممکنه به این خاطر این باشه که داره اطلاعات روی هارد رو برای جدا سازی و ساخت یک پارتیشن جدید سازماندهی و مرتب میکنه که بتونه از انتهای پارتیشن بخشی رو جدا سازی کنه.Nonbahrami نوشته شده:سلام دوستان، من برای نصب ویندوز روی آیمک با مشکل ریز مواجه شدم، تا اینجای نصب میاد و دیگه گیر میکنه. عکسش رو ضمیمه کردم. ممنون میشم کمکم کنید. یا حق
البته من تجربهی این کارو نداشتم ولی حدسم اینه که ممکنه زمان زیادی نیازداشته باشه برای جابجایی و سازماندهی فایلها در بخش ابتدایی پارتیشن که بتونه انتهای پارتیشن رو بدون از دست دادن اطلاعات برای نصب ویندوز جداسازی، فرمت NTFS و آماده بکنه.
ناگفته نمونه که من این مورد رو در لینوکس و ویندوز وقتهایی که بخوام یک پارتیشن حاوی اطلاعات رو به دو قسمت تقسیم کنم دیدم که ممکنه زمان زیادی صرف بشه تا این فرایند انجام و تکمیل بشه.
از چند دقیقه تا چند ساعت هم ممکنه زمان ببره و این رابطه ی مستقیم با میزان حجم اطلاعات روی هارد، قدرت سیستم و سرعت هارد دیسک داره.
لطفا دستور زیر رو توی Terminal وارد کنید و از خروجی اون یه عکس بگیرید بذارید اینجا تا بررسیش کنمواقعیتش چیزی حدود ۵ ساعت روی این مرحله موند و کرش یا هنگی هم نکرد و تقریبا هاردم خالیه. تاز مک نصب کردم. دلیل دیگه به ذهنتون نمی رسه؟
کد: انتخاب همه
diskutil list
خدمت شماShokoohi نوشته شده:لطفا دستور زیر رو توی Terminal وارد کنید و از خروجی اون یه عکس بگیرید بذارید اینجا تا بررسیش کنمواقعیتش چیزی حدود ۵ ساعت روی این مرحله موند و کرش یا هنگی هم نکرد و تقریبا هاردم خالیه. تاز مک نصب کردم. دلیل دیگه به ذهنتون نمی رسه؟
diskutil list
خب پارتیشنها عادی هستن و مشکلی از این نظر ندارن... گاهی یکی دو پارتیشن توسط بوت کمپ ساخته میشه که باعث گیر کردن توی مرحله ی پارتیشن بندی میشه.Nonbahrami نوشته شده:خدمت شماShokoohi نوشته شده:لطفا دستور زیر رو توی Terminal وارد کنید و از خروجی اون یه عکس بگیرید بذارید اینجا تا بررسیش کنمواقعیتش چیزی حدود ۵ ساعت روی این مرحله موند و کرش یا هنگی هم نکرد و تقریبا هاردم خالیه. تاز مک نصب کردم. دلیل دیگه به ذهنتون نمی رسه؟
diskutil list
احتمال داره از این مورد باشه، اما منطقاً اگه Boot Camp مشکلی با فایل سیستم APFSداشته باشه، قبل از شروع فرایند، اپل اخطاری رو قرار میداد تا کاربر با شکست مواجه نشه. یا اصلا اجازه نمیداد.Ilia نوشته شده:من یک جستجوی کوچک کردم. ممکن است که مشکل اینجا باشد که فرمت هارد شما APFS است:
https://discussions.apple.com/thread/8485097
و
https://www.reddit.com/r/MacOS/comments ... _and_apfs/
فکر میکنم که میشد که هایسییرا را روی HFS+ نصب کرد. اما نمیدانم که کار درستیست یا نه. یا اینکه الان اپل تغییری در این داستان داده یا خیر.
کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 1 مهمان