یه سوال هم داشتم درمورد: شکل گذاری روی فولدرها در مک چطور انجام میشه؟
من جواب شما را اینجا که جایش است میدهم. همانطور که دوستان قبلا گفتهاند:
- روی فایلت کلیک کن.
- Get info بگیر (⌘+i). یعنی بزن روی دکمهٔ کامند و i.
- تصویری را که میخواهی به هر نحوی ببر روی حافظهٔ کامپیوتر. مثلا میتوانی تصویری را در برنامهٔ preview باز کنی قسمتی را که میخواهی select و کپی کنی. یا اگر آیکان فایل دیگری را میخواهی از آن فایل info بگیر و در آن جعبه یکبار بزن روی آیکانش تا انتخاب بشود و بعد کپیاش کن (⌘+c).
- برو در پنجرهٔ اطلاعات اولی که باز کرده بودی و قسمت آیکان آن را با یکبار زدن روی آیکان آن، انتخاب کن و تصویر موجود در حافظه را در آنجا Paste کن (⌘+v).
اگر اشتباه نکنم، آیکان فایلها به این صورت تعیین میشود که اگر quick look بتواند پیش نمایش آنها را بسازد، آن پیشنمایش به صورت کوچک نشان داده میشود و در غیر اینصورت، برنامهای که بطور پیشفرض باز کردن را بر عهده دارد، آیکانش را تعیین میکند. و اگر این هم نشد، سیستمعامل آیکان فایلهای ناشناس را برایش نمایش میدهد.
با این توصیف، اگر دوست نداری پیشنمایش فایلت را ببینی، باید پلاگاینی را که در quick look نصب شده و پیشنمایش را میسازد، حذف کنی. البته من باشم، داشتن پیشنمایش را به دیدن یک آیکان زیبا ترجیح میدهم.
123ali نوشته شده:سلام دوستان خوبید
من این ایکونارو ببینید قبلا شکل دیگه ای بود ولی الان خود به خود عوض شده
چی کار کنم این شکلا عوض شه
Screen Shot 2019-06-30 at 6.10.49 PM.png
سلام
به احتمال قوی برنامه ای نصب کردی که به عنوان برنامه پیشفرض برای خواندن و بازکردن فایل هایی با محتوای متنی عمل میکنه، کافیه تمامی پسوندهایی که آیکون اونها عوض شده رو از طریق Get info برنامه ی پیشفرضشون رو تغییر بدی به برنامه ی مد نظرت تا اون برنامه آیکون خودش رو روی فایل ها اعمال بکنه.
در مشکلی که ذکر کردید احتمال میدم اگه برنامه ی پیشفرض پسوندها رو به برنامه ی TextEdit مک تغییر بدید مشکلتون رفع میشه و آیکون فایل های متنی یا با محتوای متنی به حالت اول تغییر پیدا میکنه.
یادت باشه که برای هر پسوند باید این کار رو انجام بدی.
Mohammad Shokoohi
-------------------
iMac 21.5" (18.1) 2017
123ali نوشته شده:سلام دوستان خوبید
من این ایکونارو ببینید قبلا شکل دیگه ای بود ولی الان خود به خود عوض شده
چی کار کنم این شکلا عوض شه
Screen Shot 2019-06-30 at 6.10.49 PM.png
سلام
به احتمال قوی برنامه ای نصب کردی که به عنوان برنامه پیشفرض برای خواندن و بازکردن فایل هایی با محتوای متنی عمل میکنه، کافیه تمامی پسوندهایی که آیکون اونها عوض شده رو از طریق Get info برنامه ی پیشفرضشون رو تغییر بدی به برنامه ی مد نظرت تا اون برنامه آیکون خودش رو روی فایل ها اعمال بکنه.
در مشکلی که ذکر کردید احتمال میدم اگه برنامه ی پیشفرض پسوندها رو به برنامه ی TextEdit مک تغییر بدید مشکلتون رفع میشه و آیکون فایل های متنی یا با محتوای متنی به حالت اول تغییر پیدا میکنه.
یادت باشه که برای هر پسوند باید این کار رو انجام بدی.
والا اینکارم کردم ولی باز تغیر نکرد به textedit زدم ولی ایکونا مسل قبل هست
123ali نوشته شده:
من نمیدانم چه اصراری هست که فارسی به شکل مشهودی غلط نوشته شود. نشانهٔ روشنفکری است؟ نشانهٔ متفاوت بودن است؟ نشانهٔ خلاقیت است؟ واکنشی در برابر حملهٔ ۱۴۰۰ سال پیشِ اعراب است؟
اما هر چه هست، این مدل نوشتارهای مندرآوردی جزو چیزهایی است که نسبت بهشان zero tolerance دارم
123ali نوشته شده:
بعد از تغییر برنامه ی پیشفرض غالباً ممکنه کمی با تاخیر تغییرات اعمال بشه، میتونید تغییر بدید و سیستم رو راه اندازی مجدد کنید.
برای من که کار میکنه این روش.
Mohammad Shokoohi
-------------------
iMac 21.5" (18.1) 2017