این برنامههایی که من گفتم، بسیار نادر هستند و راستش رو بخواهی مشکلی جدیای هنوز مک رو از این لحاظ تهدید نمیکنه. اما من خودم به این صورت از Little Snitch استفاده میکنم که ارتباط هر برنامهای رو که برای کارش احتیاج به اینترنت نداشته باشه، کلا مسدود میکنم. برنامههایی رو که شک داشته باشم رو گوگلشون میکنم و تکلیفم رو میفهمم. اینطوری هم خیالم راحته که میدونم چه اتفاقاتی داره اون پشت میافته و هم اگر مشکلی بخواهد پیش بیاید از قبل جلویش گرفته شده. اگر اشتباه کردید، همیشه میتوانید قوانین Little Snitch را عوض کنید.
من هم از Little Snitch استفاده میکنم و بسیار میارزه (ایلیا جان از توضیحات دقیق و درستت ممنونم). البته فایروال مک هم فعال هست (قبلا هم بحثش شده بود که فایروال مک ارتباطات از بیرون به داخل رو مدیریت میکنه و خاصا Little Snitch — با بقیه کار نکردم — از داخل به بیرون رو مانیتور میکنه).
با درود مجدد به همگی! من یک Graphical User Interface واسه ی IPFW پیدا کردم. اگر لطف کنید dload کنید و این رو با Little Snitch مقایسه کنید من ممنون می شم. http://www.hanynet.com/noobproof/
من LS رو دانلود کردم ولی آخرش یک error راجع به sound driver به من داد. وقتی restartکردم hang کرد مجبور شدم با time machine برگردم به قبل از نصبش برگردم.
لقمان حكيم را گفتند : ادب از كه آموختي ؟ گفت : از بي ادبان !
MBP 5.5
من از فایر وال خود سیستم عامل استفاده میکنم و نمیدونم چرا چند وقتیست که هر وقت سیستم را روشن میکنم ازم میخواد که راه یک برنامه رو ببندم یا باز بذارم، هر دفعه هم چه اجازه بهش میدم و چه مسدود میکنم، باز دفعهی بعد میآد.
این، یکی از اجزای برنامهی داوینچیست که نمیدانم چه باید باهاش بکنم.
از دیشب هم به میمنت و مبارکی از وقتی سیستم را آپدیت کردم و بخشی را که مربوط به پرینتر بود هم بروز کردم، یکی دیگر هم به این پیام اضافه شده که اسمش printer agent است. یکی کم بود، دو تا شد
آیا باید از طریق فایر وال کاری بکنم یا بزنم در یک حرکت انقلابی هر چی هست پاک کنم و بیخیال «کاربری مقاومتی» بشم؟!
من از Little Snitch استفاده میکنم، اما الآن برای تست فایروال خود سیستم رو فعال کردم.
روی Options اگر کلیک بکنید صفحهای مانند زیر ظاهر میشه. روی + کلیک و این برنامه رو انتخاب کنید و در سمت راست Allow All Incoming Connections رو بزنید فکر کنم مشکل حل بشه.
نه پوریا جان نمیشه. چه allow کنم و چه ممنوع، حرف مرد یکی ست. اصلاً نکتهی عجیب برای من این است که از بین این همه برنامهای که من دارم و برخی اجازهی ارتباط دارند و برخی نه، چرا فقط باید همین دو مورد در هر بار روشن شدن سیستم باز از من بپرسند که چه کنند؟
چند وقت پیش با فایروال اپنسورسی یه نام LuLu آشنا شدم که گویا در حد رقابت با Little snitch است.
هنوز فرصت تستش را پیدا نکردهام. اما به نظرم آمد که اینجا معرفیاش کنم؛ شاید کسی قبلا از آن استفاده کرده باشد و تجربهاش را با سایرین در میان بگذارد.
یا لااقل به کار کسی بیاید: https://www.objective-see.com/products/lulu.html