بله مک بوکم پورت یو اس بی ۳ دارد ولی یکبار یک لینوکس نصب شده روی فلش را خواستم با مک لود کنم که اصلا با یو اس بی لود نشد! ضمنا نمیخوام روی لینوکس بشینم و کار کنم، می خوام یک آی پی بهش بدم و عین یک سرور از هرجایی بهش وصل بشم و بشه تست سیستمم.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
یا یک کامپیوتر دست دومی که به لینوکس سازگار باشه از مثلا eBay و غیره.
سیستم ۷۶ خیلی معروف شده از بابت ساخت کامپیوترهای سازگار با لینوکس. اگر چیزی گرفتی به ما هم نتیجه را بگو.
ممنون ایلیا جان. با سیستم ۷۶ آشنام و یکی را در دفتر کار داشتیم و آنقدر کار کرد تا از کار افتاد
مسأله اصلی قیمت است، چون نمی خواهم بیش از ۲۰۰ یورو براش پرداخت کنم وگرنه یک سرور اجاره میکنم (یا مجانی از شرکت می گیرم).
فعلا یک سرور دست دوم اینتل پیدا کردم که طرف میگه ۲۰۰ تا من ۱۰۰ تا قیمت دادم. ببینم به ۱۵۰ می رسیم که کار رو تمام کنیم یا نه
خبر اینکه چه خریدم و اوضاعش چجوری هست را خواهم داد.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
اگر آپدیتی که امروز آمده برای پاراللز را نصب کنید، آپشن مجانی بودن لینوکس و مکش از بین میرود و بعد از یک سال بایستی سالی ۸۰ دلار برای آبونمانش پول داد.
Ilia نوشته شده:نسخهٔ پاراللز لایت که در اپ استور مجانیست، لینوکس و مک مجازی را مجانی اجرا میکند. https://itunes.apple.com/ca/app/paralle ... 4709?mt=12
جالب این است که چند تا از توزیع های معروف لینوکس را خودش دانلود هم میکند.
البته برای ویندوز بایستی حق اشتراکش را پرداخت. پاراللز برای مک احتمالا بهترین شبیه ساز است. ماه گذشته در خبرها بود که کورل آنرا خریده.
من هم تجربهام رو بگم. روی مک بوک ۱۰ سال پیش و روی فلش پرسرعت با کمک etcher لینوکس ریختم و بوت کردم و کار کرد. درایور وای فای رو باید دستی فعال کرد. سرعت هم خوب بود. فقط وقتی ریست میکردی همه چیز پاک میشد. etcher میگفت که امکان ذخیره فایل باهاش نیست. با کمک unetbootin فلش ساختم ولی باز هم موقع ریست پاک میشد.
با این روش مشکل حل شد: https://github.com/unetbootin/unetbootin/issues/199
اوبونتو فایلهای درایو اصلی رو میدید ولی نمیتونست کپی کنه و البته پسورد هم نمیخواست که بشه کپی یا باز کرد.
این فلش رو به یک مک بوک جدید مال ۲ سال پیش زدم ولی بالا نیامد و خطای کرنل داد.
یک مشکل غیر عادی با رزبریپایم پیدا کردهام. تعدادی پکیج npm دارم که بصورت گلوبال نصب شدهاند، بصورت عادی هم از هر شاخهای اجرا میشوند، اما دسترسی روت (sudo) پیغام میدهد که دستور مورد نظر را پیدا نمیکند (command not found). مسیر نصبشان هم ظاهرا در $PATH وجود دارد. لطفا اگر هرچه سرچ کردم، همه به همین نصب گلوبال و کنترل مسیر اشاره کرده بودند که هردو درست است. لطفا اگر نظر یا تجربهای دارید در میان بگذارید.
پ.ن: سیستم عامل دستگاه rasbian است که بر اساس توزیع Debian ساخته شده.