سلام
از دیروز ، زمانیکه قصد داشتم صدای موسیقی در حال پخش از آی تونز رو بوسیله کیبورد زیاد کنم با تصویر زیر در پایین صفحه مواجه شدم
lock_voice.jpg (17.17 KiB) مشاهده 22106 مرتبه
اول فکر کردم بخاطر آپدیت آی تونز و فقط مربوط به این برنامه باشه اما متوجه شدم کلا نمیتونم علاوه بر کیبورد حتی از طریق نوار بالای صفحه هم تغییری تو صدا اعمال کنم چون آیکون بالای صفحه هم بصورت خاموش تغییر کرده
نکته جالب اینکه صدا مشکلی نداره و از طریق تمام برنامه قابل پخش و کم و زیاد شدن از داخل برنامه هست همینطور تمام کلیدهای میانبر کیبورد از جمله play, eject , ... قابل استفاده هستند اما مشکل اینجاست که از کیبورد و همینطور نوار بالای مک امکان پذیر نیست
ممنون میشم راهنمایی کنید
تا جایی که تجربه من نشون میده، این موضوع وقتی پیش میاد که خروجی دیجیتال (اپتیک) صدا فعال باشه، یه چک بکنید ببینید لیزر پورت صدا روشنّ یا نه!؟ شاید با خاموش و روشن کردن کامپیوتر یا قطع و وصل کردن پورت پشکل حل بشه!؟
دقیقا من هم همین مشکل را دارم و دستگاه دایم فکر میکنه خروجی اپتیکال داخلشه !!!
در ویندوز صدا دارم اما در مک نه!!!!
آیا راهی هست که خروجی اپتیکال را کلا غیر فعال کرد؟؟؟
نشد اینجا را ببین: https://forums.macrumors.com/threads/ne ... t.2056201/
قسمت دوم نوشتهٔ Fishrrman کاریست که شما میخواهی بکنی. یعنی نصب درایور هکینتاشیای که خروجی آپتیکال را از کار بیندازد و جایگزینش بشود. من نمیدانم که کار کند یا نه. امتحانش با خودت.
یک راه دیگر ساختن خروجی مخلوط صدا با استفاده از Audio Midi Setup است که راهش این است (پست ۱۴ اکتبر ۲۰۱۶) : http://irmug.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=4068#p52110
این آن خروجی آپتیکال را ناکار نمیکند، اما میشود با آن صدا را از اسپیکرهای مک شنید.
من نمیدونم جای این سوأل در این تاپیک هست یا نه ولی چون به صدا مربوط میباشد، اینجا مطرح میکنم.
من یک هدفون Bose QuietComfort 35 wireless headphones II خریدم که با بهترین کیفیت به آیفون و مک و پیسی وصل شده و کار میکنه. فقط یک مشکل کوچیک روی آیمک دارم که گیجم کرده.
وقتی در آیمک (تأکید دارم فقط آیمک و نه آیفون و پیسی) میخواهم آنلاین موزیک گوش کنم یا یوتیوب ببینم (تمامی آنلاین ها مثل اسپاتیفای، یوتیوب، آمازون موزیک و ...)، صدا تکه تکه قطع و وصل میشود ولی ویدیو ها و موزیک های روی مک مشکلی ندارند. یعنی در کل با آیفون و پیسی هم این مشکل را ندارد!
کسی میداند دلیلش چیست و چه باید کرد؟
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different