modify کردن کیبورد

بخش فنون تشخیص مشکل، تعمیر و نگهداری
ارسال پست
A
AmiN.D
پست: 1041
تاریخ عضویت: 07 اکتبر 2010, 03:34

modify کردن کیبورد

پست توسط AmiN.D »

سلام
بعد از ۸ سال نگه داری بی وقفه، چند روز پیش ۲ قطره اب ریخت روی کیبورد من و دکمه های l,o,0,9, cammand کار نمیکنند و من هرکاری (برنج و غیره) و انجام دادم. هزینه تعیر حدود ۲۰۰یورو بود در آلمان گفتن باید top case عوض شه و به نظرم برای مک ۲۰۱۰ زیاد هست
حالا سوال من این هست که ایا میشه کیبرود و به صورت نرم افزاری جوری modify کرد که این کلید ها به صورت ترکیبی و شورت کات باشن . مثلا با زدن M+A یا با فاکنکشن به کلید o دسترسی داشته باشم؟
اگر نه ,که بهترین کیبورد کوچیکی که میشناسید و ارزون هست چی پیشنهاد میکنید
مرسی
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
آواتار کاربر
Behnam
پست: 3534
تاریخ عضویت: 27 می 2004, 04:44
محل اقامت: کانادا

پاسخ: modify کردن کیبورد

پست توسط Behnam »

با Ukelele می‌توان صفحه‌کلید را به صورت نرم‌افزاری تغییر داد. اما متأسفانه دکمه command سخت‌افزاری است و Ukelele نمی‌تواند با آن کاری بکند. قاعدتاً حتی یک صفحه‌کلید دست دوم که سالم باشد و اتصال USB داشته باشد باید روی آن کار کند. البته شخصاً تجربه‌ای نداشته‌ام ولی حتی صفحه‌کلیدهای غیر مک هم کاملاً قابل استفاده هستند. البته کلیدهای ویژهٔ فانکشن به احتمال زیاد کار نخواهند کرد.
آواتار کاربر
Amir_S
Site Admin
پست: 1794
تاریخ عضویت: 16 ژانویه 2010, 21:00
محل اقامت: تهران

پاسخ: modify کردن کیبورد

پست توسط Amir_S »

در تنظیمات خود مک،‌قسمت کی‌بورد، بخش کلید‌های مودیفایر، می‌شود کلید‌های مودیفایر را تغییر داد،‌ مثلا می‌توانید کلید caps lock را به کنترل کامند تغییر بدهید.
در یک کی‌بورد غیر مک الان امتحان کردم،‌کنترل همان کنترل است، alt همان آپشن است و کلید ویندوز همان کامند (و البته می‌توان جایشان را هم همانطور که گفتم عوض کرد تا شبیه مال مک که به آن عادت دارید بشود). البته کی‌بورد من کلید فانکشن نداشت که چک کنم fn هم کار می‌کند یا نه!؟ البته خوشبختانه بودن fn هم می‌شود زندگی کرد (اما اگر لازمش داشته باشید، متاسفانه نمی‌توانید کلید دیگری را به آن نسبت بدهید). من اصلا یادم نمی‌آید آخرین باری که از caps lock یا fn استفاده کرده‌ام کی بوده.
ویرایش: البته همانطور که بهنام گفت،‌ کلید‌های ردیف بالا کار f1 تا f12 را می‌کنند و کار‌های پیشفرضشان را انجام نمی‌دهند.
MacBook Pro 990:
13" Unibody, CPU: 2.26GHz, RAM: 5 GB, SSD: 250GB, HDD: 1TB
OSX 10.15.3
•••
iPhone 4S: 32GB
iOS 9.5.3
•••
iPhone 7Plus: 128GB
iOS 14.2
•••
iPad Air 2: 64GB-4G
iOS 14.2
آواتار کاربر
Arzhang
Site Admin
پست: 1458
تاریخ عضویت: 17 آگوست 2009, 15:06
محل اقامت: مونترآل

پاسخ: modify کردن کیبورد

پست توسط Arzhang »

من مدت‌ها یک کیبورد ویندوزی داشتم و با یو اس بی وصلش کرده بودم به مک بوک و با کار ازش راضی بودم.
توی اون کیبورد فکر کنم دکمه‌ی ویندوز می‌شد کامند اگه اشتباه نکنم.
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 0 مهمان