سلام
بعد از ۸ سال نگه داری بی وقفه، چند روز پیش ۲ قطره اب ریخت روی کیبورد من و دکمه های l,o,0,9, cammand کار نمیکنند و من هرکاری (برنج و غیره) و انجام دادم. هزینه تعیر حدود ۲۰۰یورو بود در آلمان گفتن باید top case عوض شه و به نظرم برای مک ۲۰۱۰ زیاد هست
حالا سوال من این هست که ایا میشه کیبرود و به صورت نرم افزاری جوری modify کرد که این کلید ها به صورت ترکیبی و شورت کات باشن . مثلا با زدن M+A یا با فاکنکشن به کلید o دسترسی داشته باشم؟
اگر نه ,که بهترین کیبورد کوچیکی که میشناسید و ارزون هست چی پیشنهاد میکنید
مرسی
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
با Ukelele میتوان صفحهکلید را به صورت نرمافزاری تغییر داد. اما متأسفانه دکمه command سختافزاری است و Ukelele نمیتواند با آن کاری بکند. قاعدتاً حتی یک صفحهکلید دست دوم که سالم باشد و اتصال USB داشته باشد باید روی آن کار کند. البته شخصاً تجربهای نداشتهام ولی حتی صفحهکلیدهای غیر مک هم کاملاً قابل استفاده هستند. البته کلیدهای ویژهٔ فانکشن به احتمال زیاد کار نخواهند کرد.
در تنظیمات خود مک،قسمت کیبورد، بخش کلیدهای مودیفایر، میشود کلیدهای مودیفایر را تغییر داد، مثلا میتوانید کلید caps lock را به کنترل کامند تغییر بدهید.
در یک کیبورد غیر مک الان امتحان کردم،کنترل همان کنترل است، alt همان آپشن است و کلید ویندوز همان کامند (و البته میتوان جایشان را هم همانطور که گفتم عوض کرد تا شبیه مال مک که به آن عادت دارید بشود). البته کیبورد من کلید فانکشن نداشت که چک کنم fn هم کار میکند یا نه!؟ البته خوشبختانه بودن fn هم میشود زندگی کرد (اما اگر لازمش داشته باشید، متاسفانه نمیتوانید کلید دیگری را به آن نسبت بدهید). من اصلا یادم نمیآید آخرین باری که از caps lock یا fn استفاده کردهام کی بوده.
ویرایش: البته همانطور که بهنام گفت، کلیدهای ردیف بالا کار f1 تا f12 را میکنند و کارهای پیشفرضشان را انجام نمیدهند.
من مدتها یک کیبورد ویندوزی داشتم و با یو اس بی وصلش کرده بودم به مک بوک و با کار ازش راضی بودم.
توی اون کیبورد فکر کنم دکمهی ویندوز میشد کامند اگه اشتباه نکنم.