من هم نوروز را به همه دوستان تبریک میگویم و البته باید یادآود شد که 1397 هیچ سنخیتی با ایران ندارد و بر مبنای مهاجرت پیامبر مسلمانان شمارش شده. سال ایرانی آن برمیگردد به حدود 3777 سال قبل. در هر حال آرزوی بهترینها را برایتان دارم.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
این حرف مثل آن است که بفرمایید سال مسیحی هیچ نسبتی با اروپا و آمریکا ندارد چون حضرت مسیح در فلسطین یا عراق زاده شدهاند پس تقویم میلادی باید جمع شود اینجا صحبت از جغرافیا نیست صحبت از ارادتهاست کی میخواهیم این حرفها را تمام کنیم
پیامبر مسلمانان پیامبر بسیاری از ایرانیان است و پیامبر مسیحیان. تنها پیامبر فلسطین و عراق نیست
بنده هم به احترام شما ادامه نخواهم داد با اینکه برای ایشان جوابهای منطقی بسیار دارم.
در ضمن سرزمینی بنام فلسطین نداریم. قومی بنام فلسطینیان داریم که زمانی اندک در آن سرزمین ساکن شدند.
البته این بحث ها بسیار طولانیست و نه جایش اینجاست و نه مخاطب شرایط لازم را برای این مبحث دارد.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
درد این است که اگر مختصات جغرافیایی هم بخواهیم بدهیم، یکی پیدا میشود بگوید چرا مبدا طول جغرافیایی در بریتانیا است و چرا نصف النهار مبدا از قم نمیگذرد!
پ.ن: این همه چیز مهمتر وجود دارد، چرا سر اسم چانه بزنیم!؟
Amir_S نوشته شده:درد این است که اگر مختصات جغرافیایی هم بخواهیم بدهیم، یکی پیدا میشود بگوید چرا مبدا طول جغرافیایی در بریتانیا است و چرا نصف النهار مبدا از قم نمیگذرد!
پ.ن: این همه چیز مهمتر وجود دارد، چرا سر اسم چانه بزنیم!؟
لایک داری
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different