در بین شما کسی هست که از فواید و مضرات زندگی در اسپانیا برای تحصیل بدونه؟ مثالا شهرهایی مثل بارسلونا و مادرید (چند نفر صحبت میکردن و از این کشور مینالیدن که تنبل هستن و روی خوش به مهاجرها نشون نمیدن، یا این که اوضاع کار و اقتصاد خیلی خرابه).
من تا به حال اسپانیا نبودم و اطلاعات خاصی ندارم اما یک چیز رو میدونم و اون اینکه در اسپانیا زبان انگلیسی کارت رو را نمیندازه و حتما باید به اسپانیایی مسلط باشی.
توصیه میکنم یه قسمت top gear که رفتن اسپانیا ببینی تا متوجه شی وضع اقتصادی چطور بوده. هرچند دوست من از اسپانیا پذیرش گرفته و خب تخصصی هست و از این رشته هایی که یک سال اسپانیا و سال دیگه فرانسه و الخ.. اما به نظرم اگه کارت تخصصی باشه و دمه دستی نباشه، امکان پیدا کردن کار هست. هرچند که تسلط به زبان هم یه مسئله ی جداگانه خواهد بود.
Apple MacBook Pro Core i7 -HDD 1 TB -4GB
iPhone 5s
دوست عزیز من راحت بگم، در کشورهای غیرانگلیسی زبان، بدون زبان بومی امکان کار و زندگی برایت راحت نیست و جلوی جذب شما در جامعه را می گیرد.
کلا انسان پس از مهاجرت چند مرحله در زندگی دارد که اولین آن زبان آن کشور است و بقیه مراحل به آن وابسطه و تا شما قدم اول را بر ندارید هیچ وقت به اصطلاح از آب و گل در نمی آیید.
این یک تجربه شخصی بود که برایت نقل کردم.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
مهاجرت کاملا بستگی به خود شخص داره . خارج ایران داشتن تخصص حرف اول رو میزنه . شما تو هر زمینه استاد کار باشه قطعا کار گیر میاری . البته باید زبان هم بدونی .