متاسفانه برای ارسال فایل با ایر دراپ از دیروز دچار مشکل شدم. آی مک و آیپد همدیگه رو پیدا نمی کنن. آیا تنظیمات خاصی داره که اونا رو بشه تغییر داد. البته بجز بخش که Everyone ؟ کسی میتونه راهنمایی کنه؟
من شخصا این تجربه را نداشتهام (مک من ساخت قبل از ۲۰۱۲ است و با اینکه سختافزار لازم را دارد، اپل از نظر نرمافزاری اجازهٔ تبادل فایل با iOS از طریق AirDrop را نمیدهد)، اما معمولا این مشکلات با خاموش و روشن کردن Wifi هر دو دستگاه یا حتی router وایرلس شما ممکن است حل شود.
و متاسفم که این را پیشنهاد میکنم، اما گاهی تنها راه مشکلات ناگهانی ریستارت کردن دستگاههای اپل است، اگرچه یاد روزهای کاربری ویندوز برای آدم زنده میشود!
سلام دوستان٬
نمیدونستم کجا مطرح کنم یه تاپیک جدا زدم براش.
ایردراپ! آقا من رو مخ تر از این سراغ ندارم٬ حالا نمیدونم من بلد نیستم کار کنم باهاش ٬ خودش مشکل داره ٬ قضیه چیه؟
به هیچ وجه مک هام گوشی رو پیدا نمیکنن و بالعکس ٬ خود مک ها همدیگه رو پیدا نمیکنند٬ مگر این که با جدیده دنبال قدیمیه بگردم. بین چند تا آیفون٬ کاملا شانسی پیدا میکنه٬ یه بار هست دو بار نیست. کلا دیوونه م کرده.
فقط وقتی رو دو تا آیفون یه اپل آیدی میزنم با سرعت نور همدیگه رو پیدا میکنن.
Apple iMac MC814 - MacBook Air MD760 - iPhone 11 Pro Max - iPod Nano 6G
مکهای قدیمی که بلوتوث LE ندارند، هرچند به ظاهر ایردراپ را پشتیبانی میکنند، اما اولا این پشتیبانی فقط به مک محدود میشود و ثانیا به خاطر همین کمبود تکنولوژی، از تشخیص دقیق و درست مکهای اطرافشان عاجزند! احیانا مشکل شما به این موضوع مربوط نیست!؟
سلام دوستان
در مک بوک من در بخش ایردراپ اون گزینه های پایین که مربوط به شر کردن فایل با کانتکت یا با همه هست وجود نداره و در کل اصلا کار نمیکنه نه باقی محصولات رو پیدا میکنه نه پیدا میشه
اپ دیت هستم
بلوتوث و وای فای هم روشنه
Mac book Pro OS X
i7 2.7GHz
8G RAM
1TB HDD NEW ;)
iPhone10 256Gb