محافظ مونیتور مک بوک پرو

بخش فنون تشخیص مشکل، تعمیر و نگهداری
ارسال پست
آواتار کاربر
Nocturne

محافظ مونیتور مک بوک پرو

پست توسط Nocturne »

سلام،

محافظ صفحه برای مک بوک پرو میخوام بگیرم. خواستم بپرسم جایی هست که مارک مطمئن داشته باشن و در نصب کردن هم کارشون رو درست انجام بدن؟ (در تهران)
مرسی
آواتار کاربر
Ilia
Site Admin
محل اقامت: کانادا

پاسخ: محافظ مونیتور مک بوک پرو

پست توسط Ilia »

یعنی پلاستیکی بچسبانی روی صفحه؟ اگر این باشد، فکر خوبی نیست. اما قاب که خارجش را محافظت کند، بسیار ایدهٔ خوبیست.
آواتار کاربر
Nocturne

پست توسط Nocturne »

Ilia نوشته شده:یعنی پلاستیکی بچسبانی روی صفحه؟ اگر این باشد، فکر خوبی نیست. اما قاب که خارجش را محافظت کند، بسیار ایدهٔ خوبیست.
آره دیگه یکسری محصولاتی هست مثل گلس های موبایل. ضد خش هستند.. در باره مک بوک پرو فهمیدم که ضروری هست چرا که یه ایرادی که این دستگاه داره اینه که طی استفاده به خصوص در حال حمل که در کیف گاهی فشار بهش میاد نقاطی روی صفحه در اثر برخورد و فشار دکمه ها پدید میاد که پاک شدنی نیستن. در حقیقت این نقاط از از بین رفتن پوشش آنتی گلیر اگه اشتباه نکنم پدید میاد (چیزی اضافه نشده بلکه کم شده ) لذا کاریش نمیشه کرد

الان مال من بعد ۳ سال استفاده تازه با اینکه خیلی با دقت استفده کردم و خیلی مواقعم خونه بوده یه جحاهاییش اینطوری شه میخوام دیگه بیشتر از این نشه
آواتار کاربر
Arzhang
Site Admin
محل اقامت: مونترآل

پست توسط Arzhang »

من یک دستمال نازک دارم که پرز نمی‌دهد و سطح لیزی دارد و هر وقت مک‌بوک‌ام را می‌بندم آن را روی صفحه کلید می‌گذارم. الآن که حدود پنج سال است که مک‌بوک‌ام را دارم و با این ترفند هیچ لکه‌ای روی مانیتورش نیفتاده است.
ارسال پست

چه کسی حاضر است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر جدیدی وجود ندارد. و 2 مهمان