با سلام خدمت همه ی دوستان ، بنده وقتی با quick time player میخوام فیام آموزشی ضبط کنم متاسفانه فن ها شروع میکنن به صدا کردن و در کنار یک یا دو نرم افزار که باز میکنم لگ میزنه و کند میشه ،
در صورتی که کلا در activity monitor سی پی یو شاید حداکثر به ۳۰ درصد برسه .
مشخصات مک بوک پرو بنده پیوست شد .
البته باید بگم یک ساعتی هست اپ smcfan control رو نصب کردم ، به ظاهر مشکلی نیست اما خوب با تنظیمات این اپ هم آشنا نیستم . تصویر پیوست شد .
rezag5 نوشته شده:اگر امکانش هست فریم ریت رو بیار پایین شاید قرق کنه
مثلا اگر داری با 24 فریم بر ثانیه تصویر رو ریکورد میکنی به 15 فریم تغییرش بده ممکنه فرق کنه
من هم بلد نیستم فریم ریت را تغییر بدهم اما اگر این کار را بکنی تصویر تیک خواهد زد. اگر روی فیلم محصول حساسیتی وجود دارد مشکلی نیست اما اگر جزئیات زیاد باشند و حرکات پیچیده، این تیک میتواند مایهی دردسر شود.
نکتهی دوم این که من میبینم گویا شما Clean my mac را آن گوشه در حال اجرا داری. من احتمال میدهم شاید مشکل شما ربطی به آن داشته باشد. دلیلی ندارد این برنامه همیشه باز باشد. حتی برخی از دوستان میگویند دلیلی ندارد این برنامه را نصب کنید چون یک مقداری حاشیهدار است.
Arzhang نوشته شده:من هم بلد نیستم فریم ریت را تغییر بدهم اما اگر این کار را بکنی تصویر تیک خواهد زد. اگر روی فیلم محصول حساسیتی وجود دارد مشکلی نیست اما اگر جزئیات زیاد باشند و حرکات پیچیده، این تیک میتواند مایهی دردسر شود.
نکتهی دوم این که من میبینم گویا شما Clean my mac را آن گوشه در حال اجرا داری. من احتمال میدهم شاید مشکل شما ربطی به آن داشته باشد. دلیلی ندارد این برنامه همیشه باز باشد. حتی برخی از دوستان میگویند دلیلی ندارد این برنامه را نصب کنید چون یک مقداری حاشیهدار است.
با سلام ، ممنون بابت ارسال پاسخ ، بدون clean my mac هم باز همین مشکل هست . تصویر پیوست شد ، با تشکر .
من شخصا خودم مخالف استفاده از برنامههایی مثل smcfan control و یوتیلیتیهای مشابه و برنامههای متفرقه که روی سیستم سوار میشوند هستم. اگر از من میشنوید از این چیزها کلا روی مکتان نصب نکنید. خیلی وقتها خاموششان هم جان سیستم را میگیرد. هر چه از اینها نصب دارید از طریق درستش از روی مکتان پاکشان کنید.
ممنونم بابت کمکهاتون و پاسخ ها . متاسفانه با برنامه هایی که معرفی کردید به مشکل بر خوردم و فقط برنامه screenflick جوابگوی من بود . در صورتی که رزولوشن رو بر روی دیفالت قرار دادم ، اما باز هم کمی صدای فن ها بالاست البته سرعت بین 2400 تا 3500 هست .
شما هیچ سعی کردهای که محیط مک را خنک کنی؟ مثلاً درجهی کولر را ببری بالاتر یا مک را در مسیر باد کولر بگذاری و یا در مقابل پنکه و غیره؟ به نظرم آن مک گرمش است که درد فناش را راه میاندازد دیگر.
باور کنید من نهایت تلاشم رو میکنم ، از کولر بگیرید تا پنکه ، من حتی شده مک بوک رو مقابل دریچه کولر یا حتی در مسیر پنکه قرار دادم تا دماش یا عملکردش بهتر بشه اما اینکه چند تا نرم افزار برای مثل atom و photoshop رو باز میکنم یا میخوام screen capture کنم ماشالله انگار رو کم کنی داره ، شروع میکنه فن ها روشن شدن و صدا دادن ، واقعا برام عجیبه با رم ۱۶ و i7 بودن سی پی یو این مشکل برام پیش میاد ، به نظرتون مشکل از گرافیک نیست ؟ چون intel iris pro هست ، کم نمیاره ؟
همانطور که قبلا هم گفتم، رزلوشن مانیتور مکبوکپروی شما خیلی زیاد است. ضبط تصویر آن بصورتی که همزمان کمپرس هم یشود، عملی بسیار سنگین است. طبیعی است که دستگاه گرم بشود و برای خنک شدن فنها را بکار بیندازد.
چیزهایی که میتواند فشار را کم کند، پایین آوردن رزلوشن دیفالت مانیتور، کپچر کردن قسمت کوچکی از صفحه یا با تعداد فریمهای کمتر در ثانیه و مثلا استفاده از برنامهای که مرحلهٔ کمپرس کردن را بعدا (نه بصورت همزمان) انجام بدهد هست.
همینطور اگر کامپیوتر لگ نمیزند، میتوانید به مکتان هدفون میکروفندار وصل کنید و صدا را با آن ضبط کنید تا صدای فنها شنیده نشود.