دوباره سلام.
ممنون از جوابتون.
راستش نتونستم بیشتر از این صبر کنم و امروز خودم مکبوک رو باز کردم (با استفاده از
این آموزش در iFixit) و بعد از اون هم خود فن رو باز کردم (۳ قسمت بود) و با استفاده از دو نوع اسپری که از بازار خریدم (پرسیدم واسه تمیز کردن فن چی لازمه و اون دو مدل رو بهم داد) محور خود فن و جایی که داخلش قرار میگرفت رو تمیز کردم. (راستش کل مراحل اصلاً کار سختی نیست و مثل حل کردن یک پازل میمونه، البته باید حواستون جمع باشه موقع جدا کردن اون قسمت از فن که بهبورد وصل هست نشکونیدش (که اگه با احتیاط انجام بدید این اتفاق نمیافته.
خلاصه اینکه باز با دقت کامل فن رو سر جاش گذاشتم و همهی مراحل رو برعکس انجام دادم و وقتی روشن کردم فن مثل روز اولش کار میکرد! ساکتِ ساکت!
راستش خیلی از این موضوع خوشحال شدم. ولی معلوم نیست که این راه حل موقت بوده یا مشکل کامل حل شده.
ولی یک نکتهای هست که چرا یک فن که هنوز دو ماه کار نکرده اینطوری شده؟ نمیدونم ضربه خورده یا چی... ولی وقتی مکبوک رو باز کردم یه چیزی نظرم رو بهخودش جلب کرد. اون هم این بود که دو پیچ از سه پیچی که به فن سمت راست (یعنی فنی که خراب شده بود) وصل شده بود انگار که قبلاً باز شده بود به صورت دستی. چون همهی پیچهای دیگه رو نگاه کردم هیچ خوردگی توشون نبود ولی اون دو پیچ که بهفن وصل شده بود (مخصوصاً یکیش!) شکل بقیه نبود و "شاید" قبلاً دستکاری شده بوده...
البته مکبوک رو که خریدم کامل همهچیز رو چک کردم و همهچیز پلمپ بود ولی خب از بعضی فروشندهها هرکاری بر میآد و اگر بخوان میتونن خیلی راحت دستکاری کنن... امیدوارم اینطوری نبوده باشه. هرچند که دوست هم ندارم این احساس رو داشته باشم که اپل قطعهی بیکیفیت توی مکبوکش بهکار برده چون قلباً بهمحصولاتش علاقه دارم.
ببخشید طولانی شد بیشتر این حرفها را زدم برای اینکه اگر کس دیگهای هم بهاین مشکل برخورد کرد و با جستوجو بهاینجا رسید راه حلی داشته باشه.