چند وقتی بود تا شارژ باتریم به ۲۰٪ میرسید آیفون خاموش میشد (۶ پلاس). بعد از Battery diagnostic معلوم شد که ۲۰٪ باتریم به رحمت خدا رفته.
با توجه به این که اپل پول خوت پدرش رو برای تعویض باتری میگیره (۸۰ دلار) به این فکر افتادم که خودم باتری تهیه کنم و تعویض کنم.
حال سوالم این بود که تا چه حد میشود به این باتریهای متفرقه اعتماد کرد؟ کسی اطلاعات و یا تجربهای در این زمینه داره؟ اصلا کار عاقلانهای هست یا از اون کارهای ملانصرالدینی هست؟
ممنون امیر جان اتفاقا همین ویدیو رو تماشا کردم و قصد دارم که اگر خواستم عملی کنم تصمیم را، باتری را از همین ifixit سفارش بدم به خاطر اعتبارش، از جای دیگه جرات نمیکنم سفارش بدم.
اما ادر مورد وسایل، اگر باتری را از همین ifixit سفارش بدهم با ۵ دلار اضافه تشکلیاتش هم برام میفرستند برای تعویض.
اما در مورد دل و جرات گفتی کمی نگران شدم! به نظرم کار چندان پیچیدهای نیامد؟
راستش اتصالات محصولات اپل آنقدر ظریف و کیپ هم هستند که آدم فکر میکند هر لحظه ممکن است چیزی قطع شود، اگر طاقت کنار آمدن با این احساس را داشته باشی، فکر نکنم مشکلی پیش بیاید
پوریا جان ۶ پلاس بدون هیچ کیسی به خودی خود یه پاره آجره! حالا فرض کن یه دونه از این کیسهای باتری هم بندازم روش (که تا اونجا که من میدونم هزینهاش از تعویض باتری آیفون بیشتره) سر ۳ ماه آرتروز گردن میگیرم!
سلام
چند وقتیه که ایفونم باتری زود خالی میکنه ، قبلا از وای فای استفاده میکردم ولی الان روی اوردم به LTE و قبلا حدود ۱۱ ساعت مدام کار با ایفونم میشد کار کرد ولی الان فقط ۶ساعت میشه کار کرد و ایفونم سیکس اس هست و ای او اس شم اپدیته و نمیدونم چرا اینطوری شده زود خالی میکنه و کالیبره هم کردمش درست نشد و دیگه اعصابمو خرد کرده زود باتری تموم میکنه قبلا من دو سه روز یه بار میزدم برق الان باید هر ۲۰ ساعت یه بار بزنم برق
به نظرتون باتریم خراب شده یا چی؟
البته قبلنا سیم کارتمو رو ۲جی میزاشتم ..
بدرود
با این توصیفی که کردی، بدیهی است که اینطور باشد.
آیفون من LTEاش (و تقریبا همه چیزش) همیشه روشن است، وقتی که به شبکه پایدار wifi متصل هستم، یک روز کار زیاد و تا سه روز کار کم را دوام میآورد.
اما برای یکروز معمولی در جایی که wifi داشته باشد و فقط پوششش خوب نباشد و مرتبط قطع و وصل شود (بخوانید سر کار ) گاهی قبل از اینکه به خانه برسم خاموش میشود!
تجربهی شخصی من نشان داده که استفاده از LTE مصرف باتری را به شدت بالا میبرد.
از اینها گذشته علی جان جوابت را خیلی ساده میشود یافت، اگر LTE را خاموش کنی و ببینی رفتار باتریات دوباره معمولی شد، معلوم میشود باتریات سالم است.