سلام
در یک پست دیگر اشاره کرده بودم.
من iOS 7 دارم و نتوانستم با این روش فعال کنم. خیلی تلاش کردم ولی نشد.
یعنی چه بعد از دو سه روز؟!
----------------------------------
ویرایش
به دلایلی فایلی که تغییرات روی آن اعمال شده بود درست ذخیره نمی شد. وقتی که درست ذخیره و ریستور کردم دیگر مشکلی نیست . بنابراین روی iOS 7.04 کار کرد.
با تشکر از پوریا و دوستان.
کیبورد فارسی را بدون جیلبریک راه اندازی کرده بودم ولی برای نیمفاصله با آن روشی که در پستهای قبل اشاره شد خیلی مشکل داشتم تا اینکه دل را به دریا زدم و پس از جیلبریک از سیدیا یک کیبورد گرفتم که از اتفاق نیمفاصلهاش کنار space به جای تنوینها قرار دارد. یعنی دیگر شما با یک بار فشاردن آن دکمه، نیمفاصله ایجاد میشود و مثل «آ» نیست که باید نگه داری و یک حرکت اضافه به انگشت بدهی. راضیام!
دوستان سلام،
امروز مطلبی راجع به فعال کردن صفحه کلید فارسی توسط روش شرح داده شده در این پست و خطرات احتمالی اینکار در سایت بیبیسی فارسی تحت عنوان «نصب صفحه کلید فارسی در iOS، چرا و به چه قیمتی؟» و توسط فردی بنام «آرش کمانگیر» منتشر شده است. نظر به اهمیت این موضوع از لحاظ امنیتی خوب است دوستان این مطلب را بخوانند و نظر خود را بیان کنند.
احمد
ممنون بابت لینک. صحبتها و نگرانیهای ایشون درسته. در مورد ناپایدار شدن سیستم، احتمالش قطعاً هست چون این کیبرد layout ممکنه تمام تستهای داخلی روش انجام نشده باشه. اما باز هم من انقدر از ک و ی عربی بیزارم که ۱۰ بار ریست شدن سیستم در روز رو هم بهشون ترجیح میدم.
در مورد نصب چیزهای جدید یا تغییر دادهها اما نیازی به نگرانی نیست. فایل ریستور فقط داده است و تغییری در کد برنامهها نمیتونه بده. چیزی هم نمیتونه نصب بکنه. اگر provision ـی برای دادن اختیارات بیشتر به یک برنامه هم بخواد نصب بکنه باز هم در تنظیمات و قسمت Profiles میشه مشاهده و حذفش کرد. گذشته از اون، فایل بکآپها در ~/Library/Application Support/MobileSync/Backup/ قرار دارند و میشه محتویاتشون رو قبل و بعد از تغییر فایل توسط iBackupBot مشاهده کرد (با گرفتن md5sum قبل و بعد راحت میشه فهمید کدوم فایلها تغییر داده شدهان). بطور خلاصه، این برنامه هر چقدر هم شرور باشه فکر نکنم بتونه خود آیفون رو آلوده بکنه!
موردی که بهنظرم نگرانی این مقاله در موردش کاملاً صحت داره و من رو هم نگران کرد، امکان دزدیدن اطلاعات موجود در بکآپها توسط خود برنامهٔ iBackupBot و فرستادنشون به سازنده باشه (از روی کامپیوتر). طبیعتاً اگر این برنامه درخواست دسترسی به شبکه رو میداد (بصورت کاملاً reflex ـی!) اون رو توسط LittleSnitch منع میکردم و یادم هم نمیآد که چنین اتفاقی افتاده باشه، اما چون چند سال از این داستان میگذره ممکنه فراموش کرده باشم.
اگر یکی از دوستان LittleSnitch رو نصب داره (و وقتش رو هم داره - من تا هفتهٔ آینده اصلاً فرصتی ندارم) ممنون میشم بررسی بکنه که آیا این برنامه زمان اجرا، زمان باز کردن فایل بکآپ، زمان تغییرش، و زمان ذخیره کردن آیا درخواست اتصال به شبکه رو میده یا خیر. اگر نمیداد که جای خوشحالی داره، اما اگر اینطوری بود بعداً باید با برنامههای packet sniffer بررسی کرد که محتوای درخواستها چیه...
من یه جستجوی سریع در گوگل زدم (با کلماتی مثل دزدیدن، sniff، پسورد، network و مشابهات اینها) و جستجو رو محدود کردم به فرومها و بلاگها تا ببینم آیا کسی چنین شکایتی از برنامهٔ iBackupBot داشته یا خیر. بهنظر نمیرسه کسی تا الآن با چنین مشکلی (دزدیدن اطلاعات) با این برنامه مواجه شده باشه. اما باز هم احتیاط شرط عقله و حتماً باید در زمان مناسبی کاملاً ارتباطات این برنامه از طریق اینترنت رو بررسی کرد... اما در قدم اول اگر کسی بتونه مسألهٔ بالا رو بررسی بکنه کمی خیالمون راحتتر میشه. اگر امکانش رو هم دارید که با کامندلاین کار بکنید و با چیزی مشابه md5sum ببینید چه فایلهایی رو تغییر میده هم عالی میشه...
البته یک مسألهای هم هست که تا حدی باعث میشه من خیالم راحت بشه: معمولاً تغییر فایل بکآپ رو روی دستگاه نو انجام میدیم که توش اطلاعاتی (آدرس و پسورد ایمیل) هنوز وجود نداره. اما توکنهای iCloud روی دستگاه نو هم هستند و ممکنه با داشتن اونها بشه سوءاستفادههایی انجام داد.
من احساس میکنم باز هم کیبورد فارسی به پس زمینه برگشته! و حتی شاید زبان فارسی را هم آماده کرده اند! دیروز در آیپد (ios10) کیبورد ایموجیها را فعال کردم و به جای دکمه space نوشته بود فاصله!
توضیح اینکه قبلا این را چک نکرده بودم و اگر کسی آیپد با ios قدیمی دارد میتواند چک کند و خبر بدهد (در آیفون من که نسخه ۹ است، اصلا کلید space/فاصله را نشان نمیدهد که فکر میکنم به خاطر آیفون بودن یا شاید هم 4s بودن آن است!)
و نکته دیگر اینکه زبان آیپد انگلیسی و کشور آن ایالات متحده است، اما اولویت زبانی آن اول فارسی و دوم انگلیسی تعریف شده است. (اگر این ترتیب را برعکس کنم، همان space را مینویسد.)
از لحاظ قانونی قاعدتا دیگر مشکلی برای فروش اپل به ایران فعلا نباید باشد. اگر تا چند ماه دیگر یک شرکت بطور ثالث و قانونی نمایندگی بگیرد و فارسی هم ساپورت بشود، خیلی تعجب ندارد. این شامورتیبازیها هم احتمال دارد برای تسریع و ترغیب کار باشد.
از طرف دیگر نتیجهٔ انتخابات آیندهٔ آمریکا و بالطبع برجام هم مستقیم در این دخیل است…
چیز دیگری که امیدوار کننده است، سرعت بروز و دقیق شدن نقشهها در چند ماه اخیر است. الان تعداد بسیار زیادی از مراکز تجاری، بانکها و ATMها، پمپ بنزینها رصتورانها و سینماها و… به آن اضافه شدهاند.
Ilia نوشته شده: نتیجهٔ انتخابات آیندهٔ آمریکا و بالطبع برجام هم مستقیم در این دخیل است
هیچ بعید نیست.
شما هم با من موافقید که اصولاً زندگی به سبک ایرانی، یک زندگی بسیار پیچیدهایست؟ تصورش را بکنید تأثیر یک مذاکرات در مورد انرژی هستهای، یکیاش این است که کلید space در آیفون، میشود «فاصله»! آن وقت چه طور بعضیها دارند با اطمینان میگویند که میدانند رئیس جمهور آیندهی ایران کیست؟
[quote="Arzha=""] یکیاش این است که کلید space در آیفون، میشود «فاصله»! آن وقت چه طور بعضیها دارند با اطمینان میگویند که میدانند رئیس جمهور آیندهی ایران کیست؟[/quote]
Amir_S نوشته شده:من احساس میکنم باز هم کیبورد فارسی به پس زمینه برگشته! و حتی شاید زبان فارسی را هم آماده کرده اند! دیروز در آیپد (ios10) کیبورد ایموجیها را فعال کردم و به جای دکمه space نوشته بود فاصله!
امیر جان من درست متوجه نشدم این تکه رو. شما رو کدام build هست؟ بتا ۴؟ کیبورد فارسی دارید؟ یا اموجی فارسی شده؟
Amir_S نوشته شده:من احساس میکنم باز هم کیبورد فارسی به پس زمینه برگشته! و حتی شاید زبان فارسی را هم آماده کرده اند! دیروز در آیپد (ios10) کیبورد ایموجیها را فعال کردم و به جای دکمه space نوشته بود فاصله!
امیر جان من درست متوجه نشدم این تکه رو. شما رو کدام build هست؟ بتا ۴؟ کیبورد فارسی دارید؟ یا اموجی فارسی شده؟
همانطور که گفتم، نمیدانم این از کی اینطور شده، ولی اولین بار بود که از کیبورد ایموجیها استفاده میکردم و بجای کلید اسپیس نوشته بود فاصله:
این شد که حدس زدم شاید یک تغییراتی در پس زمینه اتفاق افتاده باشد ولی، این i backup managerی که پوریا اینجا برای دستکاری بکاپ معرفی کرده بود، بکآپ من را باز نکرد و نتوانستم امتحانش کنم. این را گذاشتم به حساب تغییراتی که در ساختار بکاپ است و دیگر پیاش را نگرفتم.