فرض کنید ما یک سیستم خیلی قوی داریم و قراره چند نرم افزار محاسباتی هم روش نصب کنیم (مثلا متلب و میپل). در ادامه تعدادی کاربر بر روی این سیستم تعریف میکنیم و میخواهیم افراد امکان اتصال از راه دور را برای استفاده از این نرمافزارها داشته باشن.
شما چه نوع ساختاری رو پشنهاد میکنید؟ (حتما نیاز نیست OS X باشه، ویندوز هم خوبه)
ممنون میشم اگر تجربه مشابهای که در محیط کار یا دانشگاه داشتهاید رو بیان کنید.
نیما جان من امیدوارم دوستانی که تجربه داشتن راهنمایی کنن.
من فقط یه ایده به ذهنم رسید بعد از دیدن "سیستم خیلی قوی"، اونم اینکه به جای چند کاربر همزمان در یک سیستم عامل، چند سیستم عامل همزمان با ماشین مجازی داشته باشی، در نتیجه مشکلات یکی کار بقیه رو هم مختل نکنه.
طبعا برای چنین منظوری باید سراغ نسخه سرور برنامههای مجازیسازی رفت که امکانات بهتری برای مدیریت و کنترل از راه دور بدن.
البته این فقط یک ایده بود و شاید برای مورد شما زیادهروی و اتلاف منابع باشه.
این راهکار خوبیه اما نمیدونم میشه تعداد هستههای پردازشی و حافظه رو بیشتر از حد واقعی در این سیستمها تعریف کرد؟
این سوال از اونجا ایجاد شد که فکر کردم مثالا ما ۴۰ هسته پردازشی داریم،۲۰ کاربر تعریف کردهایم و حالا ۴ کاربر وارد سیستم شدهاند. اگر برای هر کاربر هم ۲ هسته پردازشی تعرف کرده باشیم، طبعا بخشی از منابع سیستم بی استفاده میمونه.
من XenApp و Ulteo رو پیدا کردم، شاید برای این نیاز مناسب باشن (نمیدونم امکان استفاده از حداکثر منابع رو برای هر کاربر ایجاد میکنند یا نه). نظر شما چیه؟
والله فردی برای پیادهسازی همچین ساختاری کمک خواسته بود و من هم چند روز زمان گذاشتم تا به راهکار مناسبی برسم و براش اجرایی کنم، اما ایشون انگار فرد دیگری رو برای انجام کار پیدا کردن و خبری ازشون نشد. در نتیجه من هم امکان تست و اجرا رو پیدا نکردم.
با چند شرکت در این حوزه کاری تماس گرفتم، اونها هم XenApp رو پیشنهاد دادن. فکر میکنم راهکار خوبی بود. البته فکر کنم در نهایت از ریموت دسکتاپ ویندوز استفاده کردن.
اگر قسمتت شد، بده ما هم تست بنماییم (من چند فیلم آموزشی برای راهاندازیش در ویندوز دیدم و از نحوه کار ویندوز سرور و پیکربندیش شگفت زده شدم چقد بیگانه بود برام )