گرفتم، گویا این طفل همان لحظه در نطفه خفه شده آخه بنده هم خودخوان مدتی است دست و پا شکسته و هروقت بیکار میشوم به آبجکتیو سی گریزی میزنم و گفتم از این فرصت هم استفاده کنم
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
من یک علاقه مند به برنامه نویسی هستم ولی توی برنامه نویسی مک غریبه هستم
درک میکنم قواعد برنامه نویسی را ؛ فقط هنوز متوجه شیوه برنامه نویسی در مک Xcode نشدم
دوستان من میخوام یه برنامه مشابه عکس بسازم ( اینو توی xcode ساختم فقط ظاهر برنامه هست)
میخوام یه نفر بگه اینو چجوری دستور نویسی کنم ! کجا دستورات رو وارد کنم
یه جمع ساده هست ... میخوام جواب توی Label ظاهر بشه
دوتا تکست باکس
یک دونه دکمه (+)
یک عدد Label
پیوستها
آخرین ویرایش توسط Rodarvasi در 27 فوریه 2016, 13:23، در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
درک میکنم قواعد برنامه نویسی را ؛ فقط هنوز متوجه شیوه برنامه نویسی در مک Xcode نشدم
دوستان من میخوام یه برنامه مشابه عکس بسازم ( اینو توی xcode ساختم فقط ظاهر برنامه هست)
دوتا تکست باکس
یک دونه دکمه (+)
یک عدد Label
شما با xcode میتونی با سه زبان برنامه نویس برای مک و ای او اس برنامه بنویسی
اول ابجکتیو سی هست دوم سوییفت
سوییفت زبان جدیدیه و متد های خوب و جدیدی داری و کلا نواری هست یکم شبیه سی شارپ هست
زبان راحتی هست http://jinsungpsu.com/learning-swift-calculator-app/
اینجا اموزش کاری که شما میخوای بکنی رو داده یعنی تو زبان سویفت انقدر اسونه کاری که شما میخوای بکنی کمتر از ۵ کلمه کد نویسی نیاز داره
[1code]whenPressedButton()
{
Label1 = Val(TExtbox1) + (Textbox2) ;x
}[/code]
دوتا تکست باکس
یک دونه دکمه (+)
یک عدد Label
شما با xcode میتونی با سه زبان برنامه نویس برای مک و ای او اس برنامه بنویسی
اول ابجکتیو سی هست دوم سوییفت
سوییفت زبان جدیدیه و متد های خوب و جدیدی داری و کلا نواری هست یکم شبیه سی شارپ هست
زبان راحتی هست http://jinsungpsu.com/learning-swift-calculator-app/
اینجا اموزش کاری که شما میخوای بکنی رو داده یعنی تو زبان سویفت انقدر اسونه کاری که شما میخوای بکنی کمتر از ۵ کلمه کد نویسی نیاز داره
[1code]whenPressedButton()
{
Label1 = Val(TExtbox1) + (Textbox2) ;x
}[/code]
ممنونم
ببحشید که اسمی نیوردم از زبان برنامه نویسی
من خودم swift مد نظرم بود
میرم تو سایتش ببینم چی گیرم میاد
کاش یه نفر لطف کنه همین برنامه ساده رو (جمع دو عدد از تسکت باکس) مرحله به مرحله توضیح بده ساختنش رو
دوتا تکست باکس
یک دونه دکمه (+)
یک عدد Label
همانطور که میدانید من هم مثل شما تازه کار هستم، اما دیروز که سر کار وقت آزاد پیدا کردم، یاد این کامنتتان افتادم و هوس کردم این کار را بکنم. البته چون مراحل لازم برای iOS را بلد بودم، و از طرفی در ذهنم بود که شما دنبال برنامهسازی برای مک هستید، تصمیم گرفتم این کار را برای مک انجام دهم. خوشبخانه فقط یک تفاوت جزئی وجود داشت که اتفاقا کار را سادهتر هم کرد، ولی لازم شد که چند دقیقهای برای آن در اینترنت جستجو کنم. خلاصه اینکه برنامه را به ساده ترین شکل ممکن و با کمترین جزئیات ساختم. بعد تصمیم گرفتم یکبار از مراحل کار تصویر بگیرم و یک راهنمای مختصر بسازم. برای همین، امشب کار را برای iOS هم تکرار کردم و این شد نتیجه کار:
گاهی در تبلیغات کنار ایمیل تبلیغات یک سری سایتها برام میاد که ادعا میکنه به کابر این امکان رو میده که بدون دانستن برنامهنویسی برای ios برنامه بسازید! میخواستم بدونم آیا این عملا امکانپذیر هست و چقدر به واقعیت نزدیکه ادعاهای این سایتها؟!
یک سری برنامه هست که قالب خاصی از یک اپ یا بازی دارند و با تنظیمات دلخواه شما آنها را customized میکنند و فایل نهایی را میسازند. یک سری سایتهای حرفهای تر هم هستند که template برنامههای مختلفی را ساخته اند و به شما آموزش میدهند که چطور فایلهای آنها را تغییرات جزئی دهید تا یک اپ اختصاصی با آن زمینه خاص (مثلا فروشگاه یا خبرخوان و…) داشته باشید.
مثلا این لینک: https://www.appcoda.com/rss-app-template/
که کار اصلیشان محتوای آموزشی است و اینها را هم کنارش میفروشند
Amir_S نوشته شده:یک سری برنامه هست که قالب خاصی از یک اپ یا بازی دارند و با تنظیمات دلخواه شما آنها را customized میکنند و فایل نهایی را میسازند. یک سری سایتهای حرفهای تر هم هستند که template برنامههای مختلفی را ساخته اند و به شما آموزش میدهند که چطور فایلهای آنها را تغییرات جزئی دهید تا یک اپ اختصاصی با آن زمینه خاص (مثلا فروشگاه یا خبرخوان و…) داشته باشید.
مثلا این لینک: https://www.appcoda.com/rss-app-template/
که کار اصلیشان محتوای آموزشی است و اینها را هم کنارش میفروشند
ممنون امیر جان باید سر فرصت امتحان کنم یکی از آنها رو.