باز هم از لطف دوستان ممنونم و با ایلیا دربارهٔ اینکه فقط خواننده نباشیم موافقم.
نیما نوشته شده:بسیار مبارک
(حرف علی از باقی موندن و لینوکس، من رو به یاد تکنوتاکس انداخت که همیشه شلوغ بود والان نابود شده اما ایرماگ آهسته و پیوسته پابرجا و قویه)
نیما جان ممنونم از لطفت، این را هم لازم است اشاره کنم که من شخصاً همیشه از کار آلن در تکنوتاکس برای ایرماگ الگو گرفتم و فکر میکنم انجمنهای لینوکسی فعال موجود هم وامدار تکنوتاکس هستند، حتی اگر خود آلن دیگر در فضای وب فارسی فعال نباشد.
Ali.Rastegar نوشته شده:باز هم از لطف دوستان ممنونم و با ایلیا دربارهٔ اینکه فقط خواننده نباشیم موافقم.
نیما نوشته شده:بسیار مبارک
(حرف علی از باقی موندن و لینوکس، من رو به یاد تکنوتاکس انداخت که همیشه شلوغ بود والان نابود شده اما ایرماگ آهسته و پیوسته پابرجا و قویه)
نیما جان ممنونم از لطفت، این را هم لازم است اشاره کنم که من شخصاً همیشه از کار آلن در تکنوتاکس برای ایرماگ الگو گرفتم و فکر میکنم انجمنهای لینوکسی فعال موجود هم وامدار تکنوتاکس هستند، حتی اگر خود آلن دیگر در فضای وب فارسی فعال نباشد.
کاملا موافق هستم. این رو هم بگم که گاهی برای بودن آلن دلتنگ میشم
این هم به ذهن من رسید که گفتم به صحبت علی اضافه کنم.
لینوکس پارسیکس و دیکشنری xfardic از کارهای آلن هست. تا زمانی که ایران بود در یک شرکت نرمافزاری مشغول به کار بود و نرمافزار مدیریت محتوا تالار وب از محصولات این شرکت بود. (فکر کنم مدتی هم برای ایرماگ از این نرمافزار استفاده شده بود)
اوایل برای من ساختار ایرماگ و تکنوتاکس بسیار شبیه بود. که فکر کنم از تاثیرات آشنایی علی و آلن بود.
آخرین ویرایش توسط نیما در 16 ژانویه 2016, 19:44، در مجموع 2 بار ویرایش شده است.
نیما درست میگه، ایرماگ زمانی که بخش خبری داشت از TW-CMS تالار وب استفاده میکرد که مبتنی بر PostNuke بود و ترجمه و بهروزرسانیش زیر نظر آلن انجام میشد (ولی فکر کنم رئیس تالار وب فرد دیگهای بود).
راستی آلن همچنان بدون وقفه داره توسعهٔ پارسیکس رو ادامه میده که واقعا قابل تحسینه.
Ali.Rastegar نوشته شده:نیما درست میگه، ایرماگ زمانی که بخش خبری داشت از TW-CMS تالار وب استفاده میکرد که مبتنی بر PostNuke بود و ترجمه و بهروزرسانیش زیر نظر آلن انجام میشد (ولی فکر کنم رئیس تالار وب فرد دیگهای بود).
راستی آلن همچنان بدون وقفه داره توسعهٔ پارسیکس رو ادامه میده که واقعا قابل تحسینه.