با توجه به مسیری که مبحث «شما که خارج از ايرانيد دیگه چرا؟» در پیش گرفته است، من موقتاً تا زمانی که با جمع مدیران دربارهٔ این مبحث تصمیم بگیریم، آن را در یک زیربخش جدید با عنوان «بحثهای مناقشه برانگیز» قرار دادم و این زیربخش را از دسترسی مهمانها (کاربرهایی که با نام کاربری خود وارد نشدهاند) و باتها (مانند موتورهای جستجو) خارج کردهام.
همچنین کاربران نمیتوانند در این بخش مبحث جدید ایجاد کنند.
این یک تصمیم موقت و یکجانبه از سمت من است و ممکن است پس از صحبت با سایر دوستان نظر جمع چیز دیگری باشد.
علی جان ممنون. به نظر من جمع کردن بکلی این موضوع از ایرماگ است چون اینجا برای چیز دیگری طراحی شده. من بشخصه از استفاده غلط از مکان یا وسیله ای مخالفم و البته دلایلی بسیاری هم براش دارم که چندتایش را در آن تاپیک توضیح دادم.
Mac Studio
iPhone 12 Pro Max
Apple Watch
iPad Air
Apple TV
AirTag
Think Different
من هم از اولش گفتهبودم که ایرماگ را برای آن نوع مباحث مناسب نمیدانم. ولی تا وقتی که بقیه بخواهند بحث کنند، من هم پا به پایشان هستم.
و البته پیشنهاد جدا شدنش از آن تاپیک را هم داده بودم، ولی این کاری که کردی خیلی بهتر است و همان حرفها که ایلیا گفت!
اگر زحمت انتقال ان پستها را به اینجا بکشی، عالی میشود؛ چون راستش من فعلا با آیپد هستم و کمی سختماست که کار انتقال را انجام بدهم.
•••
راستی نظرتان راجع به ادبیات جدید من چیست!؟ این را بیشتر میپسندید یا آن قبلی را که بیشتر محاوره گونه بود!؟ یک ادبیات رسمیتر و کتابی هم دارم که خودم ترجیح میدهم فقط در مقالات و گزارشات علمی رسمی از آن استفاده کنم.
ممنون از لطف دوستان، به خصوص ایلیا که همیشه لطف دارد
به اطلاع دوستان میرسانم که ما در جمع مدیران سود و زیان وجود یک بحث مناقشه برانگیز عقیدتی در ایرماگ را سنجیدیم و در نهایت به این نتیجه رسیدیم که حذف پستهای مربوط به چنین بحثی در نهایت منافع کاربران را بیشتر تأمین میکند.
بنابراین پستهای قبلی مبحث «شما که خارج از ایرانید دیگه چرا؟» به جای خودش برگشت و پستهای مناقشه برانگیز ۲۴ ساعت پس از اطلاع به شرکت کنندگان بحث برای همیشه پاک شد.
ای کاش میشد در شرایط دیگری تصمیمی دیگر گرفت، اما این کار در این شرایط ضروری به نظر میرسید.
با عرض پوزش از دوستانی که پستهایشان در آن مبحث حذف شد.
مدیریت سایت