راستش متوجه شدم كه طي دو هفته گذشته ظرفيت حافظه ي ssd مك بوك پرو رتينا من حدود صد گيگ خود به خود پر شده كه علتش رو نميفهمم و راهي براي خالي كردنش پيدا نميكنم
لازم به ذكر است كه اين حجم اطلاعات هرگز قابل دانلود نبوده و نميتواند دانلود شده باشد و كل اطلاعاتي كه از ابتداي خريد مك بوكم (يك ماه ميشه ) توسط فلش هارد يا ايفون در اون ريختم به 30 گيگ نميرسه كه به تفكيك توي بخش هاي موزيك و فوتوز و ويدئو قابل مشاهدست كه تصويرش پيوست شد.....
ممکن است مسئله این باشد که احتمالا تایم ماشین فعال است. اما به هارد خارجی وصل نیست تا بکآپهایش را به آن منقل کند و فضا آزاد بشود. هارد خارجی را به آن وصل کنید تا کارش را درست انجام بدهد و فضا آزاد خواهد شد. لطفا این لینک را ببینید: viewtopic.php?f=4&t=1609&start=690#p47236
با سلام و تشكر مجدد از دوستان....
بله سعي كردم تايم ماشين رو روشن كنم. ولي ظاهرا يه چيز ديگه ميخواست كه بهش دسترسي نداشت و روشن نميشد... ولي چند بار كه اين روند رو تكرار ميكردم روشن ميشد.... در ضمن نميدونم چرا تا ديشب حجم مودر نياز براي بكاپ رو 360 گيگ استيمت ميكرد ولي الان 180 گيگ....
بعد سوال دوم اينه كه...بعد از اتصال هارد چيكار كنم كه منتقل و پاك بشه؟
همانطور که قبلا گفتم، هارد خارجی را وصل و صبر کنید تا تایم ماشین بکآپش را کامل کند. برای اینکه ببینید چقدر از کارش را کرده، میتوانید ستینگ تایم ماشین را باز کنید و ببینید که چقدر از کارش را تمام کرده. اگر چند صد گیگ را باید کپی کند، حتما این عمل مقداری طول خواهد کشید و باید اجازه دهید تا کارش را درست تمام کند. وقتی همه چیز را منتقل کرد، فایلهای موقتش را از هارد داخلی خودش پاک خواهد کرد و فضا آزاد خواهد شد.
هیچ چیز غیر عادی و عجیبی در این موضوع نیست. فقط باید یاد بگیرید که این داستان چطور کار میکند. فکر نمیکنم که از این سادهتر میشد که بشود.
اگر هارد خارجیتان بازی در میآورد، غیر از بکآپ تایم ماشین هر چه روی آن دارید جای دیگری کپی کنید و بعد با دیسک یوتیلیتی آنرا به فرمت HFS+ فرمت کنید. سپس بگذارید تایم ماشین یک بکآپ تازه روی آن بگیرد. چند ساعتی طول خواهد کشید اما به صبر و زحمتش بسیار میارزد.
من برای کسی که بداند داشتن بکآپ درست و منظم چقدر مهم است ولی در اینکار غفلت کند، وقتی فایلهایش را از دست داد، نه دلم میسوزد و نه چندان تمایل کمک دارم.
هاردی که برای تایم ماشین استفاده میکنید را حتیالمقدور فقط بگذارید برای اینکار. میدانم که خرج دارد، اما راه درستش همین است.